Przymiarka do zakupu ciuchów na bike-a...
• Strona 1 z 1
Przymiarka do zakupu ciuchów na bike-a...
wiram po moim wypadku juz nie zamierzam kulac w jeansach wiec przymierzam sie doi zakupu jakic ciuszkow.. widzialem ciuszki Ret Bike nawet wygladaly na godne ale ma ktos jakies sugestie na co waracac uwage???bo wiadomo memmbrana i protektory podstawa
ale slyszalem ze te ciuchy pekaja na szwach... i jakie sa srednie ceny bo mi za kurtaler wolaja 450zl spodnie 350zl
pozdrawiam..
ale slyszalem ze te ciuchy pekaja na szwach... i jakie sa srednie ceny bo mi za kurtaler wolaja 450zl spodnie 350zl
pozdrawiam..
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Poczytaj fora nt. ciuchów Retbika. Widzę, że jesteś cholernie uparty na te ciuchy. Kup coś dobrego i będziesz miał na lata. Nie rozumiem.
To tak jak z kaskiem. Kupisz shit, to gorąco, lata na głowie, paruje itd...
To tak jak z kaskiem. Kupisz shit, to gorąco, lata na głowie, paruje itd...
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
Hej Hugo dawno cię nie było ja ci polecam kombi 2PC Berika dość dobre teraz są ceny na tą markę a 2 PC na kawe to chyba podstawa w końcu to rasowy sport... zerknij na ebay.pl najlepiej z niemiec i włoch dobre ceny naprawdę.....
-
YZF R1 - Moderator
Ja jezdze w kurtce ret bike retflight i nie mam zastrzeżeń, wykonana z dobrego materiału, protektory są na swoim miejscu dobra wentylacja(rozpinane zamki na rekawach, na klatce piersiowej i plecach; w sumie 6) co do spodni to jedyna wada jest slaba wentylacja. Tylko 2 wywietrzniki przy kolanach. I niestety nogi w cieplejsze dni mam cale mokre....
- dyziofzs600
- Świeżak
Ja mam kurtke Ret Bike Retfighter i jestem z niej bardzo zadowolona. W przeciwienstwie do skory jest o wiele bardziej komfortowa w upalne dni (duzo wywietrzników).
Po upadku na lewa strone i przejechaniu nia ok 3m. po asfalcie material na rekawie nie zdarl sie, widac tylko bardzo delikatne przetarcie na szwie laczacym sie z rzepem (regulacja szerokosci rekawa). Protektor lokciowy spisal sie na 6.
Duza wada tych kurtek jest mierne wykonanie paskow ulatwiajacych obsluge zamkow - sa one dolaczone do suwaków za pomoca zylek, ktore juz wylazly na wierzch. Pruja sie tez troche rzepy.
W ogolnym zestawieniu na 6 mozliwych ocen daje tej kurtce 5. Odejmuje tylko za wyzej wymienione wady, czyli slabe wykonanie tych najmniej istotnych elementow.
Po upadku na lewa strone i przejechaniu nia ok 3m. po asfalcie material na rekawie nie zdarl sie, widac tylko bardzo delikatne przetarcie na szwie laczacym sie z rzepem (regulacja szerokosci rekawa). Protektor lokciowy spisal sie na 6.
Duza wada tych kurtek jest mierne wykonanie paskow ulatwiajacych obsluge zamkow - sa one dolaczone do suwaków za pomoca zylek, ktore juz wylazly na wierzch. Pruja sie tez troche rzepy.
W ogolnym zestawieniu na 6 mozliwych ocen daje tej kurtce 5. Odejmuje tylko za wyzej wymienione wady, czyli slabe wykonanie tych najmniej istotnych elementow.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
YZF R1 napisał(a):Hej Hugo dawno cię nie było ja ci polecam kombi 2PC Berika dość dobre teraz są ceny na tą markę a 2 PC na kawe to chyba podstawa w końcu to rasowy sport... zerknij na ebay.pl najlepiej z niemiec i włoch dobre ceny naprawdę.....
no witam YZF R1!!! dawnoi tu mnie nie bylo bo juz zronilem Kawe kulam niasmialo i po za ty mwrocilem do pracy wiec nagle czasu sie zrobilo malo na takie rzeczy by usiasc przed kompikiem:) ale postaram sie tu czesciej zagladac:D dzieki ze opowioedzi..

Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Hugo twój wybór ale nie polecam ci tekstylniaków na takie F-15 jak masz..... tekstylniaki są dobre do polatania po mieście albo na jakieś turystyczne wypady ale nie na sporta.... ale twoja sałata twój gust.
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości