Czyszczenie kasku - jak, czym?
• Strona 1 z 1
Czyszczenie kasku - jak, czym?
Witajcie,
po przeszukaniu forum nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi na pytanie jak skutecznie i bezpiecznie (dla kasku) wyczyscic go?
Kazdy(a) z nas jest zmuszony o czyszczenia swojego kasu.. Chcialbym poprosic doswiadczonych riderow o proste a przede wszystkim skuteczne sposoby zadbania o czystosc kasku.
po przeszukaniu forum nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi na pytanie jak skutecznie i bezpiecznie (dla kasku) wyczyscic go?
Kazdy(a) z nas jest zmuszony o czyszczenia swojego kasu.. Chcialbym poprosic doswiadczonych riderow o proste a przede wszystkim skuteczne sposoby zadbania o czystosc kasku.
R1 - 99r.
- keraM
- Świeżak
No dobrze... a co robicie na trasie? Ja kiedys przez 100km nalapalem pelna szybe robactwa z czego dwa rozbryznely mi sie tak, ze malo widzialem. Jak sobie z tym radzicie?
Drugie pytanie jest takie: mam sobie ten plyn (specjalny albo nie) i czym mam "wycirac" kask? No samo popsikanie nie wystarczy chyba, zeby usunac robala?
Drugie pytanie jest takie: mam sobie ten plyn (specjalny albo nie) i czym mam "wycirac" kask? No samo popsikanie nie wystarczy chyba, zeby usunac robala?
R1 - 99r.
- keraM
- Świeżak
Nie uzywaj papieru! bo jeszcze bedzie tak ze porysujesz szybke ;p. Stary papier szczegolnie jest z krzemiÄ…czkÄ….
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
CzesterTX napisał(a):Jakiś wysyp archeologów jak grzyby po deszczu ostatnio się zrobił...
Kolejny troll odkopał temat sprzed dwóch lat.
Kolejny t... dodał swoje 3 grosze... :>
Pomógł? Nie! Powiedział coś sensownego ? Nie
Nabił sobie licznik? TAK !

A poważnie to Już Twoja wypowiedz nie była tutaj potrzebna :>
Ja kask myje tym co mi w łape wleci i nie porysuje kasku.
Szmata, stara koszulka, ręcznik papierowy.... co do szybko to myje woda i papierem do pupy ale miękkim, białym czy coś w ten deseń

-
patryk83 - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości