Zobacz wątek - Ranking Skórzanej Odzieży (cena do jakości)
NAS Analytics TAG

Ranking Skórzanej Odzieży (cena do jakości)

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Ranking Skórzanej Odzieży (cena do jakości)

Postprzez artekadonis2 » 29/1/2017, 01:12

Cześć. Słuchajcie mam problem bo niedługo przymierzam się do kupna jakiegoś ciekawego stroju. Najważniejsza dla mnie oczywiście kurtka, która ma być skórzana pod żadnym pozorem tekstylna. Doświadczenia w temacie odzieży nie mam dlatego pytam i mam nadzieję że temat pomoże wszystkim świeżakom. Ja na oku ma odzież używaną bo jest znacznie tańsza niż nowa a że to skóra to nie będzie problemu ze znalezieniem w dobrym stanie bo to można z pokolenia na pokolenie przekazywać. Jakie firmy najbardziej polecacie dla porównania dam alpinke którą mam na oku (i nie chodzi tu o lans bo mam na nią chrapke od 3 miesięcy a dzisiaj dopiero dowiedziałem sie że to taki tommy hilfiger wśród odzieży moto) wiem że jest dobra ale też troche zbyt droga i chciałbym żebyście polecili coś takiej samej jakości lecz tańsze lub w tej samej cenie za to lepszej jakości.
artekadonis2
Świeżak

Postprzez matt87 » 30/1/2017, 01:55

dobry temat, sam jestem ciekaw co do kombinezonow skorzanych jak wypada porownanie alpinestars vs dainese. planuje kupic kombinezon i te dwie firmy biore glownie pod uwage, slyszalem ze w dainese czasem pruja sie szwy przy garbie ponoc w modelu laguna seca tak bylo nie wiem ile w tym prawdy..co sadzicie o budzetowych kombiakach np. seca...tschul..?
matt87
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe