Ranking Skórzanej Odzieży (cena do jakości)
• Strona 1 z 1
Ranking Skórzanej Odzieży (cena do jakości)
Cześć. Słuchajcie mam problem bo niedługo przymierzam się do kupna jakiegoś ciekawego stroju. Najważniejsza dla mnie oczywiście kurtka, która ma być skórzana pod żadnym pozorem tekstylna. Doświadczenia w temacie odzieży nie mam dlatego pytam i mam nadzieję że temat pomoże wszystkim świeżakom. Ja na oku ma odzież używaną bo jest znacznie tańsza niż nowa a że to skóra to nie będzie problemu ze znalezieniem w dobrym stanie bo to można z pokolenia na pokolenie przekazywać. Jakie firmy najbardziej polecacie dla porównania dam alpinke którą mam na oku (i nie chodzi tu o lans bo mam na nią chrapke od 3 miesięcy a dzisiaj dopiero dowiedziałem sie że to taki tommy hilfiger wśród odzieży moto) wiem że jest dobra ale też troche zbyt droga i chciałbym żebyście polecili coś takiej samej jakości lecz tańsze lub w tej samej cenie za to lepszej jakości.
- artekadonis2
- Świeżak
dobry temat, sam jestem ciekaw co do kombinezonow skorzanych jak wypada porownanie alpinestars vs dainese. planuje kupic kombinezon i te dwie firmy biore glownie pod uwage, slyszalem ze w dainese czasem pruja sie szwy przy garbie ponoc w modelu laguna seca tak bylo nie wiem ile w tym prawdy..co sadzicie o budzetowych kombiakach np. seca...tschul..?
- matt87
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe