Akcesoryjny tłumik do ZX6R 2003
• Strona 1 z 1
Akcesoryjny tłumik do ZX6R 2003
Witajcie,
Poszukuję jakiegoś ciekawego akcesoryjnego tłumika do swojej Kawy.
Przede wszystkim szukam czegoś bardziej basowego,w mniejszej puszcze i co najważniejsze z możliwością zamontowania DB KILLERA.Na allegro króluje Danmoto ,które delikatnie mówiąc wyglądają tandetnie i średnio mnie przekonują.
CoÅ› wartego polecenia?
Czy ewentualnie kupić dobrze wyglądającą puche i oddać do Edzia?
Poszukuję jakiegoś ciekawego akcesoryjnego tłumika do swojej Kawy.
Przede wszystkim szukam czegoś bardziej basowego,w mniejszej puszcze i co najważniejsze z możliwością zamontowania DB KILLERA.Na allegro króluje Danmoto ,które delikatnie mówiąc wyglądają tandetnie i średnio mnie przekonują.
CoÅ› wartego polecenia?
Czy ewentualnie kupić dobrze wyglądającą puche i oddać do Edzia?
-
Laminator - Świeżak
Pewnie zależy od budżetu, wydaje mi się że opcje są takie:
Wyłożyć 1,5-3tys na markową końcówkę typu acrapovic, yoshimura, leo vince - szybko, drogo
Odłożyć zakup i polować na w/w używkę za ułamek tej kwoty - długo, niedrogo
Kupić puchę, oddać do edzia - szybko, niedrogo
Jeśli nie zależy Ci na marce z tłumika od Edhaust powinieneś być zadowolony. W innym wypadku jest albo drogo, albo szukasz używki i czekasz tygodniami na coś ciekawego, a finalnie zazwyczaj i tak godzisz się na jakiś kompromis.
Jest jeszcze jedna - stosunkowo cebulowa opcja ale może warta rozważenia.
http://tinyurl.com/jumgjwj - kupujemy stalową podróbę akrap'a z chin (tylko nie żaden carbon-look plastik) i oddajemy do Edzia na wymianę środka. Fabryczna pucha zwykle wygląda ch*jowo, tutaj nawet jak nie przykleimy znaczka akrapa, żeby nie robić tandety mamy po prostu dobrze wyglądającą puchę, a po przeróbce u Edhaust może to całkiem nieźle brzmieć.
Wyłożyć 1,5-3tys na markową końcówkę typu acrapovic, yoshimura, leo vince - szybko, drogo
Odłożyć zakup i polować na w/w używkę za ułamek tej kwoty - długo, niedrogo
Kupić puchę, oddać do edzia - szybko, niedrogo
Jeśli nie zależy Ci na marce z tłumika od Edhaust powinieneś być zadowolony. W innym wypadku jest albo drogo, albo szukasz używki i czekasz tygodniami na coś ciekawego, a finalnie zazwyczaj i tak godzisz się na jakiś kompromis.
Jest jeszcze jedna - stosunkowo cebulowa opcja ale może warta rozważenia.
http://tinyurl.com/jumgjwj - kupujemy stalową podróbę akrap'a z chin (tylko nie żaden carbon-look plastik) i oddajemy do Edzia na wymianę środka. Fabryczna pucha zwykle wygląda ch*jowo, tutaj nawet jak nie przykleimy znaczka akrapa, żeby nie robić tandety mamy po prostu dobrze wyglądającą puchę, a po przeróbce u Edhaust może to całkiem nieźle brzmieć.
-
SlowMotion - Świeżak
Hmm z budżetem nie zależy mi na cebuli.Z drugiej strony wcale propozycje od acrapa czy yoshimury mi nie leżą brzmieniowo ani wizualnie.
M4 GP brzmi fajnie ,ale aktualnie producent wycofał się z produkcji do mojej 636.A tak to nie widzę chyba alternatyw.Co do puszek z ali to podejrzewam,że zrobią więcej szkody niż to wszystko warte..
M4 GP brzmi fajnie ,ale aktualnie producent wycofał się z produkcji do mojej 636.A tak to nie widzę chyba alternatyw.Co do puszek z ali to podejrzewam,że zrobią więcej szkody niż to wszystko warte..
-
Laminator - Świeżak
No M4 brzmi bardzo fajnie. W mojej kawie całkiem fajnie brzmi też np. krótki two brothers czy leo vince. Patrzyłeś na youtubie za jakimiś filmami co to ludzie montowali u siebie? Czasem można jakiś fajny pomysł podłapać
-
SlowMotion - Świeżak
Oglądałem
.Wezmę chyba Danmoto XG-1.Tylko dokupię db killery ,żeby w mieście nie robić terroru.Widziałem SC59 na podwójnym Jardine i wyglądał całkiem całkiem.Ewentualnie Danmoto GP EXTREME też wchodzi w grę.
Wszystko inne trzeba ściągać albo czekać aż się pojawi na magazynie w ściślej nieokreślonym czasie.

Wszystko inne trzeba ściągać albo czekać aż się pojawi na magazynie w ściślej nieokreślonym czasie.
-
Laminator - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości