tekstylny kombinezon krój sportowy szyty na miare
• Strona 1 z 1
tekstylny kombinezon krój sportowy szyty na miare
Witam podrzucice namiary na polskich producentów kombi telkstylnych bo potrzebuje szyty na miare
z góry dzieki
z góry dzieki

Ostatnio edytowano 4/3/2016, 09:07 przez GhostRiderWlkp, łącznie edytowano 1 raz
-
GhostRiderWlkp - Świeżak
Nie ma czegoś takiego jak tekstylny sportowy kombinezon - może mieć sportowy krój, ale do sportu motocyklowego i śmigania po torze się raczej nie nada
Co do producentów to żaden mi do głowy nie przychodzi, ale nie zastanawiałeś się nad kupieniem kombinezonu i po prostu przerobieniem go u kumatego krawca? Wybór na pewno będzie dużo większy, a w przypadku porządnej przeróbki kombinezon będzie równie bezpieczny co oryginał.

Co do producentów to żaden mi do głowy nie przychodzi, ale nie zastanawiałeś się nad kupieniem kombinezonu i po prostu przerobieniem go u kumatego krawca? Wybór na pewno będzie dużo większy, a w przypadku porządnej przeróbki kombinezon będzie równie bezpieczny co oryginał.
-
SlowMotion - Świeżak
juz kupiłem z seca i mam do skrócenia spodnie i troszke poszerzyc w pasie a kurtka jest ok dzieki za pomoc 

-
GhostRiderWlkp - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości