Pełny zestaw na start do 3000
• Strona 1 z 1
Pełny zestaw na start do 3000
Hej. Chciałbym się przywitać na forum. Śledzę od dłuższego czasu i w końcu się zarejestrowałem. Prawo jazdy kat A mam od 3 lat. Doświadczenia zero bo przejechałem ok. 400 km na motocyklach różnych (Dragstar, vfr).
Postanowiłem zakupić motocykl, który ma mi służyć do poruszania się po mieście. Ok. 20 km dziennie. Czasem jakiś wyjazd za miasto nie dłuższy niż 150 km. Aktualnie po głowie chodzi mi SV650N. Jednak muszę się do niego przymierzyć. A zanim to potrzebuje odpowiedniego rynsztunku.
Muszę kupić cały komplet czyli:
- Kask. Wstępnie myślę o HJC R-PHA MAX EVO. Zależy mi na blendzie przeciwsłonecznej i jakiejś opcji na podłączenie BT.
- Kurtka. Fajnie gdybym mógł jej używać i w upalne dni i wiosną, jesienią. Nie mam żadnego pomysłu.
- Spodnie. Podobają mi się jeansy motocyklowe, ponieważ są w miarę uniwersalne. Tak mi się wydaje:). Czy da się w takich spodniach chodzić cały dzień po biurze to pytanie do praktyków.
- Buty. Myślałem raczej o jakiś krótkich.
- Rękawice. Również nie mam preferencji.
Chciałbym się ze wszystkim zmieścić w kwocie 3000 zł.
Dodam, że mam 182 cm wzrostu i 94 kg wagi.
ProszÄ™ o propozycje.
Postanowiłem zakupić motocykl, który ma mi służyć do poruszania się po mieście. Ok. 20 km dziennie. Czasem jakiś wyjazd za miasto nie dłuższy niż 150 km. Aktualnie po głowie chodzi mi SV650N. Jednak muszę się do niego przymierzyć. A zanim to potrzebuje odpowiedniego rynsztunku.
Muszę kupić cały komplet czyli:
- Kask. Wstępnie myślę o HJC R-PHA MAX EVO. Zależy mi na blendzie przeciwsłonecznej i jakiejś opcji na podłączenie BT.
- Kurtka. Fajnie gdybym mógł jej używać i w upalne dni i wiosną, jesienią. Nie mam żadnego pomysłu.
- Spodnie. Podobają mi się jeansy motocyklowe, ponieważ są w miarę uniwersalne. Tak mi się wydaje:). Czy da się w takich spodniach chodzić cały dzień po biurze to pytanie do praktyków.
- Buty. Myślałem raczej o jakiś krótkich.
- Rękawice. Również nie mam preferencji.
Chciałbym się ze wszystkim zmieścić w kwocie 3000 zł.
Dodam, że mam 182 cm wzrostu i 94 kg wagi.
ProszÄ™ o propozycje.
- iLaska
- Świeżak
Jak nie będziesz brał kombiaka i kupisz kask w sensownej cenie to spokojnie zmieścisz się w 3000zł.
Co do jeansów to spokojnie można w nich funkcjonować na co dzień.
Nie ma nic, co by było dobre do wszystkiego, więc z kurtką która idealnie sprawdzi się w zimie i w upale będzie kłopot. Na pewno musisz szukać takiej z podpinką.
Co do jeansów to spokojnie można w nich funkcjonować na co dzień.
Nie ma nic, co by było dobre do wszystkiego, więc z kurtką która idealnie sprawdzi się w zimie i w upale będzie kłopot. Na pewno musisz szukać takiej z podpinką.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości