Zobacz wÄ…tek - Ozone Edge
NAS Analytics TAG

Ozone Edge

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Ozone Edge

Postprzez vtream » 7/4/2015, 21:07

coÅ› takiego: http://sklep.motormind.pl/pl/p/OZONE-EDGE/238
ktoś widział, ktoś mierzył? jakieś uwagi?
zastanawiam się nad wyborem pomiędzy tą a Rebelhorn Duster II
vtream
Świeżak

Postprzez Paksiwo » 7/4/2015, 21:30

kwestia przymiarki i wyboru która lepiej leży, ja mam dustera II i jest ok jeździłem przy 2 stopniach i było ciepło :)
Paksiwo
Świeżak

Postprzez vtream » 7/4/2015, 21:47

Własnie przymierzałem tą i Rebelhorn Illusion (akurat Duster II nie mieli na stanie, ale podobno to są prawie identyczne kurtki) i ta z Ozone była o wiele wygodniejsza. Z tym, że ma mniej podpinek i nie jest aż tak nieprzemakalna jak te z Rebelhorna. I dlatego mam dylemat co z tym fantem zrobić :/ Bo jak by nie było czasem trzeba gdzieś dojechać i pogoda nie zawsze jest wymarzona, wiec taka nieprzemakalność na pewno by się przydała.. I nie wiem, czy się męczyć z trochę mniej wygodną kurtką i mieć ją lepszą jeśli chodzi o właściwości, czy mieć lepiej dopasowaną, ale przemakać na deszczu.
vtream
Świeżak

Postprzez Paksiwo » 9/4/2015, 21:07

zależy gdzie będziesz jeździł, ja wiekszość robie po mieście więć nieprzemakalność może być mniejsza bo odległości jakieś duże nie są, ale w trasie lepiej nie zmoknąć:P duster ma różne rzepy żeby dopasować, popatrz też jakieś inne może coś się akurat trafi :)
Paksiwo
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê