Tekstylna Kurtka Motocyklowa -/+ 400zł
• Strona 1 z 1
Tekstylna Kurtka Motocyklowa -/+ 400zł
Witam, Jak w temacie poszukuje kurtki +/- 400 zł , w oczy rzucila mi sie Seca Motaro, Ozone Delta II, Ozone Triple II, Ozone Crosstour, albo Rebelhorn Cubby , bardzo prosze was o pomoc. Bardzo trudny wybór miedzy tymi kurtkami , jestem otwarty na inne propozycje. Kurtka ma byc na co dzień, w dluzsze trasy mam kombi . Wzrostu mam 169, Rozmiar S.
Czy w ogole warto wydac taka kwote na kurtke do "miasta" ? czy moze szukac cos z nizszej polki badz w jakiejs promocji ? znalazlem Ozone Delta 1 w Cenie 225.
Czy w ogole warto wydac taka kwote na kurtke do "miasta" ? czy moze szukac cos z nizszej polki badz w jakiejs promocji ? znalazlem Ozone Delta 1 w Cenie 225.
- Lost
- Świeżak
I z Ozona i z Rebelhorna bierz nowsze modele. W Ozone dalej coś tam dalej się zdarza żeby było nie tak, w Rebelhornie z tego co wiem jest już gitara, ale dalej te firmy idą ku lepszemu- nie ma co iść za 50zł niższej ceny w stary produkt który będzie wyraźnie gorszy od nowszego.
I 400zł to już jest mało- tutaj nie ma co iść w tańsze bo nie warto tyle wydawać.
I 400zł to już jest mało- tutaj nie ma co iść w tańsze bo nie warto tyle wydawać.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości