Zobacz wątek - Tekstylna Kurtka Motocyklowa -/+ 400zł
NAS Analytics TAG

Tekstylna Kurtka Motocyklowa -/+ 400zł

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Tekstylna Kurtka Motocyklowa -/+ 400zł

Postprzez Lost » 19/3/2015, 16:42

Witam, Jak w temacie poszukuje kurtki +/- 400 zł , w oczy rzucila mi sie Seca Motaro, Ozone Delta II, Ozone Triple II, Ozone Crosstour, albo Rebelhorn Cubby , bardzo prosze was o pomoc. Bardzo trudny wybór miedzy tymi kurtkami , jestem otwarty na inne propozycje. Kurtka ma byc na co dzień, w dluzsze trasy mam kombi . Wzrostu mam 169, Rozmiar S.

Czy w ogole warto wydac taka kwote na kurtke do "miasta" ? czy moze szukac cos z nizszej polki badz w jakiejs promocji ? znalazlem Ozone Delta 1 w Cenie 225.
Lost
Świeżak

Postprzez Paksiwo » 4/4/2015, 21:24

ja mam rebelhorn duster II i bardzo chwalę, kurtka bardzo ok nie mam nic do zarzucenia jak na miasto jest ok nawet przy większym deszczu jeszcze nie puściła :)
Paksiwo
Świeżak

Postprzez kravec » 5/4/2015, 00:56

I z Ozona i z Rebelhorna bierz nowsze modele. W Ozone dalej coś tam dalej się zdarza żeby było nie tak, w Rebelhornie z tego co wiem jest już gitara, ale dalej te firmy idą ku lepszemu- nie ma co iść za 50zł niższej ceny w stary produkt który będzie wyraźnie gorszy od nowszego.

I 400zł to już jest mało- tutaj nie ma co iść w tańsze bo nie warto tyle wydawać.
kravec
Administrator

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê