Buty Alpinestars S-MX 5 - wymiana suwaka, kuśnierz
• Strona 1 z 1
Buty Alpinestars S-MX 5 - wymiana suwaka, kuśnierz
Witam,
W jednym bucie Alpinestars S-MX 5 zepsuł się suwak.
Poszukuję kuśnierza w Warszawie lub okolicach (lub w Polsce - wysyłkowo), który podejmie się tego zadania.
Szukam też sklepu, gdzie można kupić taki suwak (zintegrowany z rzepem) - chyba, że kuśnierz będzie miał dostęp do takiego suwaka we własnym zakresie.
dikoj
W jednym bucie Alpinestars S-MX 5 zepsuł się suwak.
Poszukuję kuśnierza w Warszawie lub okolicach (lub w Polsce - wysyłkowo), który podejmie się tego zadania.
Szukam też sklepu, gdzie można kupić taki suwak (zintegrowany z rzepem) - chyba, że kuśnierz będzie miał dostęp do takiego suwaka we własnym zakresie.
dikoj
- dikoj
- Świeżak
Art-Tap na ul.Piaskowej 1 w Warszawie koło Arkadii. Ogólnie zajmują się tapicerstwem skórzanym, ale robią inne dziwne rzeczy i są spece to powinni sobie poradzić.
Jak Ty to zrobiłeś swoją drogą? Też mam SMX5 i te suwaki wydawały mi się niezniszczalne po tym jak je traktuje od kilku lat
Jak Ty to zrobiłeś swoją drogą? Też mam SMX5 i te suwaki wydawały mi się niezniszczalne po tym jak je traktuje od kilku lat

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki za odpowiedź. Sprawdzę.
Sam się zastanawiam co się stało. Buty używane dość intensywnie - 6 sezonów po ok 8tyś km.
Puściła jedna plastikowa spiralka suwaka i część ruchoma zamka zacinała się aż w końcu spadła. Jeździłem dalej zapinając tylko na rzepy i dawało radę, ale czas już naprawić buty.
Sam się zastanawiam co się stało. Buty używane dość intensywnie - 6 sezonów po ok 8tyś km.
Puściła jedna plastikowa spiralka suwaka i część ruchoma zamka zacinała się aż w końcu spadła. Jeździłem dalej zapinając tylko na rzepy i dawało radę, ale czas już naprawić buty.
- dikoj
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości