KASKI HJC
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
potwierdzam - cs-r1 ma zaniżoną rozmiarówkę. kupowałem latem tamtego roku na allegro, gość o nicku "kogyt" ma je najtaniej. płaciłem troche ponad 400zł i wg rozmiarówki (mam 58cm) powinna pasować M, przyszła i musiałem odsyłać, bo jak załozyłem, to zdjąć nie mogłem. Wymieniłem na L i jest OK, ale zauważyłem, że po dłuższej jeździe, ok 1h zaczyna mnie boleć jakby górna część głowy, między czołem, a czubkiem głowy - kask jakby uciska mnie w tym miejscu i dopiero po uniesieniu go w góre ucisk mija i przestaje odczuwać ciśnienie w tym miejscu. Ma ktoś z Was tak?
Suzuki GSR 600 K6 | | www.qualitypc.pl - Komputery Łódź | | www.luteklan.pl - Internet Lutomiersk
-
lu73k - Świeżak
witam wszystkich
chcialem sie dowiedziec czy mial ktos z was jezdzic w kasku hjc-fg14?
bo natrafila mi sie okazja kupna tego modelu po przecenie i sie zastanawiam czy jest wart zainteresowania?czy moze lepiej dolozyc i kupic fg15
bede wdzieczny za pomoc
chcialem sie dowiedziec czy mial ktos z was jezdzic w kasku hjc-fg14?
bo natrafila mi sie okazja kupna tego modelu po przecenie i sie zastanawiam czy jest wart zainteresowania?czy moze lepiej dolozyc i kupic fg15
bede wdzieczny za pomoc
- majkelo997
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe