Ile wydajesz na ciuchy?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
odpowiedzi na forum taka teze poprostu msuza obalic... no bo kto napisze "kupilem motora 180 kucy i jezdze w t-shirt reserved, jeansach wranglera, butach adasia i kasku za 100zl" a takich na ulicach sporo sie widuje.
zeby nie bylo offtopu:
poki co zakup jednorazowo kask - 1,5k, kurtka - 700 (tekstylna bo skorzane mnie jakos tak brzydza... choc trzeba sie bedzie do nich przekonac niestety :/), gacie tekstylne - 500 (bo skorzane mi zbyt mocno skojarzenie z barami dla tych "normalnych inaczej" nasuwaja, aczkolwiek trzeba bedzie zmienic :/ ) rekawice 300, buty 1,1k. Razem - w ch*j i troche wole nie podlczac bo buty jeszcze nie splacone
w planach kupienie jakiejs skory, bo jednak tekstylna kurtka przy 200+ jest jak flaga
zeby nie bylo offtopu:
poki co zakup jednorazowo kask - 1,5k, kurtka - 700 (tekstylna bo skorzane mnie jakos tak brzydza... choc trzeba sie bedzie do nich przekonac niestety :/), gacie tekstylne - 500 (bo skorzane mi zbyt mocno skojarzenie z barami dla tych "normalnych inaczej" nasuwaja, aczkolwiek trzeba bedzie zmienic :/ ) rekawice 300, buty 1,1k. Razem - w ch*j i troche wole nie podlczac bo buty jeszcze nie splacone

w planach kupienie jakiejs skory, bo jednak tekstylna kurtka przy 200+ jest jak flaga

- ZooL
- Świeżak
ja jak na razie jakies 5K... zaczynając od Yamahy tzr 50 z kaskiem używanym za 200zl
:D (ale caberg chociaż:D)... póxniej jakoś tak w miare dokupywałem, z przesiadką na wieksze moto kupiłem lepsze buty, rękawice, kask, zbroje...
pare razy zdarzyła się okazja typu kask po sezonie, targowanie na motobajzlu (to raz), czy znajomy ściągający rzeczy ze stanow/włoch... teraz jestem w trakcie kupowanie kurtki (+600zł), na wiosne jeansy z kevlarem (+350zł) no i w końcu jak będzie kaska to kupie kiedyś kombiaka (jakies 2000zl)... czyli łącznie tak z 8000 się zamknie

pare razy zdarzyła się okazja typu kask po sezonie, targowanie na motobajzlu (to raz), czy znajomy ściągający rzeczy ze stanow/włoch... teraz jestem w trakcie kupowanie kurtki (+600zł), na wiosne jeansy z kevlarem (+350zł) no i w końcu jak będzie kaska to kupie kiedyś kombiaka (jakies 2000zl)... czyli łącznie tak z 8000 się zamknie
-
kravec - Administrator
kosta napisał(a):spoko teraz możesz do mnie przyjść prywatnie
no musze tam wpasc do was.. przegladne co tam macie w ofercie i przyokazji sie pogada..
a co do tematu... to szykuje sie nowy zakup.. podoba mi sie nowy xr shoeia..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości