Czy ten kask jest dla mnie za duży?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
No to skoro już go masz i nie możesz zmienić to już my tutaj nic Ci nie poradzimy.
Ewentualnie będziesz musiał ( o ile ten kask nie ma wyjmowanego środka) kupić kominiarkę, rzecz jasna jeśli nie chcesz żeby Twój kask po jakimś czasie śmierdział. Wtedy ewentualnie kominiarka może zredukować delikatnie te luzy ale i tak zbytnio szału bym się nie spodziewał.
Z kominiarek to popatrz te z przedłużonym kołnierzem, cieplej w szyję i nie podwiewa kurtki.
Ewentualnie będziesz musiał ( o ile ten kask nie ma wyjmowanego środka) kupić kominiarkę, rzecz jasna jeśli nie chcesz żeby Twój kask po jakimś czasie śmierdział. Wtedy ewentualnie kominiarka może zredukować delikatnie te luzy ale i tak zbytnio szału bym się nie spodziewał.
Z kominiarek to popatrz te z przedłużonym kołnierzem, cieplej w szyję i nie podwiewa kurtki.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
w sumie to s nie mierzyłem kask wymieniałem już 2 razy i 3 już naprawdę było by mi wstyd ;p
caberg mi się wizualnie podoba i wydaje mi się być wygodny na łbie okulary nie uwieraja a troche luźny jest
hjc w motohybrydzie nie było myślałem nad shoeiem ale nie stać mnie na taki drogi kask
właśnie ten kask chyba nie ma wyjmowanej wyściółki! ale dałem dupy gdybym wiedział szukałbym czegoś innego
caberg mi się wizualnie podoba i wydaje mi się być wygodny na łbie okulary nie uwieraja a troche luźny jest
hjc w motohybrydzie nie było myślałem nad shoeiem ale nie stać mnie na taki drogi kask
właśnie ten kask chyba nie ma wyjmowanej wyściółki! ale dałem dupy gdybym wiedział szukałbym czegoś innego

- affectpct
- Świeżak
zawsze pozostaje sprzedaż na allegro i wtedy możesz coś kombinować. Jeśli nie chcesz wracać do sklepu to pozostaje własnie ta opcja- allegro. Mimo co ja bym poszedł do sklepu i oddał, podejrzewam że i tak w tym okresie jest dużo takich osób jak Ty czyli niezdecydowanych do końca i nie posiadających odpowiedniej wiedzy na temat dobrania odpowiedniego rozmiaru kasku.
Jaki masz obwód głowy ? Ile cm ?
Tak jak wspomniałem możesz ten luz zredukować kominiarką, aczkolwiek po pewnym czasie gdy kask się rozejdzie to i tak bedzie lipa
Jaki masz obwód głowy ? Ile cm ?
Tak jak wspomniałem możesz ten luz zredukować kominiarką, aczkolwiek po pewnym czasie gdy kask się rozejdzie to i tak bedzie lipa

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Jak kupiłem swojego HJC to miałem duży problem, żeby go wcisnąć na baniak a ściąganie było taką torturą, że wolałem się przemęczyć na stacji i zostać w kasku niż go ściągać za każdym razem.
Męczyłem się tak z zakładaniem i zdejmowaniem mało nie urywając sobie uszu z 3 tygodnie, ale za to teraz mam go 4 rok, nadal jest perfecto dopasowany i siedzi ciaśniej niż Twój obecny Caberg
Męczyłem się tak z zakładaniem i zdejmowaniem mało nie urywając sobie uszu z 3 tygodnie, ale za to teraz mam go 4 rok, nadal jest perfecto dopasowany i siedzi ciaśniej niż Twój obecny Caberg

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości