Trudny wybór! Pilne!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Tez myslalem nad Sharkiem, sprzedawca (zarówno i motocyklista)wiedzial o czym mowi i napewno nie chcial mi czegos wcisnac. Mowil, ze sam jezdzi w Sharku, Kask bardzo przyjemny, wygodny i w ogole blenda, jedynym jego problemem jest halas, Kask bardzo slabo tlumi. Polecil mi w to miejsce Scorpiona exo-500.
- Sturl4ny
- Świeżak
A powiedzcie mi czy jest jakaś duża różnica pomiędzy modelem hjc fg15 a hjc fg14, mam na myśli czy rozmiarówka jest taka sama i czy w środku się coś zmienia (wyściółka)?
- krystian91
- Świeżak
ale s900 to bardziej turystyczny kask
sznajdi zapewne masz coś bardziej sportowego, a jakość wykonania również w cenie.
Oczywiście nie mówie, że tani to szajs i oguchnie się od jazdy w nim. Choć sam jeźdze w raczej tanich skorupach, troche to wnerwia ale zatyczki do uszu raczej rozwiążą problem.
Edit:
Sorki. Wybacz
sznajdi zapewne masz coś bardziej sportowego, a jakość wykonania również w cenie.
Oczywiście nie mówie, że tani to szajs i oguchnie się od jazdy w nim. Choć sam jeźdze w raczej tanich skorupach, troche to wnerwia ale zatyczki do uszu raczej rozwiążą problem.
Edit:
Sorki. Wybacz
Ostatnio edytowano 27/2/2012, 21:43 przez hubi199, łącznie edytowano 1 raz
- hubi199
- Bywalec
hubi199 kask w którym obecnie jeżdżę to Schubert C3. Kask szczękowy, turystyczny.
Pisałem o tym wcześniej, ale chyba nie czytasz postów w temacie
a powinieneÅ› 
Pisałem o tym wcześniej, ale chyba nie czytasz postów w temacie

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Dziś przeglądając allegro szukałem kasku hjc fg15 większość kosztowała średnio 600, lecz znalazłem ofertę gdzie facet oferuje kaski hjc fg 15 nowe,różna grafika, za 429zł,nie wydaje wam się to dziwne, podejrzane?
- krystian91
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości