Lidl - bielizna motocyklowa
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
gdyby ktoś tangbaka kupował to niech się przyjrzy jak są skrzydła ( to co ma magnesy i bak obejmuje ) do plecaka doszyte bo u mnie sa dosc mocno krzywe
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
No to powiem, że wiele osób mogÅ‚o by siÄ™ zdziwić jakoÅ›ciÄ… produktów LIDL-u niejednokrotnie nie ustÄ™pujÄ… one markowym produktom a bardzo czÄ™sto je przewyższajÄ…. Produkty LIDLA produkowane sÄ… na rynek niemiecki i podlegajÄ… wyższym reżimom-normÄ… niż w PL. Tak siÄ™ skÅ‚ada, iż kilka razy sam siÄ™ o tym przekonaÅ‚em na wÅ‚snej skórze.... ale oczywiÅ›cie umysÅ‚ami konsumentów w polsce włąda głównie rozpoznawalnosć marki i cena ( bo jeÅ›li coÅ› nie jest przepÅ‚acone kilka razy to na pewno jest to bubel) na czym skrzÄ™tnie korzystajÄ… producenci. Bo maÅ‚o kto wie, iż te same produkty tych samych producentów sprzedawane sÄ… pod różnymi „logami” a ich ceny mogÄ… różnić siÄ™ nawet 100-200-300%.....
Honda CBF 600 NA
-
bosman78 - Świeżak
tylko czemu mój tang bak jest tak zszyty ze te skrzydła mam tak bardzo krzywo. to to jest jakaś chińszczyzna pod szyldem made in germany
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
a ile dałes za tego tankbaga? Bo za 200zł (nawet taniej) można kupić wieleczęściowy bardzo porządny Oxforda na magnesy bodajrze 38 lub 40 litrów. Mam taki i nie moge złego słowa o nim powiedzieć - wystrzymał już dużo i dalej działa jak nowy 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
RUTRA.RD napisał(a):tylko czemu mój tang bak jest tak zszyty ze te skrzydła mam tak bardzo krzywo. to to jest jakaś chińszczyzna pod szyldem made in germany
A ty myśliś, że "markowe" akcesoria to gdzie są szyte ?

Honda CBF 600 NA
-
bosman78 - Świeżak
widziałem te lidlowskie rękawice motocyklowe. Śmiech na sali że za to chcą jeszcze 80zł
PS panie jakość, motocykl też kupujesz w majowo-komunijnej promocji w tesco?

PS panie jakość, motocykl też kupujesz w majowo-komunijnej promocji w tesco?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Te rękawice to faktycznie lipa straszna. Ale ja dałem sie skusić na pas nerkowy oraz pokrowiec na xj . Bielizna sama już po dotyku zostałą odrzucona. Ale z tego co sie dowiedziałem to całkiem niezłe zbycie jest na produkty, Ja kupilem ostatni pokrowiec i to znajdując go na chemikaliach a z pasów nie wziołem ostatnią xl teraz zostały juz same xxl . Przynajmiej na Tarchominie.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
mar111cin
argument pieniędzy bardzo mnie boli bo czy zawsze pijecie desperadosy po 5zl czy piwka po 2,5zl
jak nie widać różnicy to po co przepłacać
każdy robi jak uważa, ja na sprejach do łańcuch za 7zl z lidla zrobiłem ponad 10tys km i jest git
argument pieniędzy bardzo mnie boli bo czy zawsze pijecie desperadosy po 5zl czy piwka po 2,5zl

każdy robi jak uważa, ja na sprejach do łańcuch za 7zl z lidla zrobiłem ponad 10tys km i jest git

Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
Kupiłem pas nerkowy i jest naprawdę spoko. Trzeba uważać tylko na rozmiarówkę bo przymierzałem rozmiary L i jeden pas był za mały, natomiast drugi leżał jak ulał. Opakowania były zaklejone i nikt tego wcześniej nie otwierał.
-
mognilwo - Świeżak
A ja chyba wezmę sobie pas nerkowy, na te jeszcze kilka chłodnych tygodni za 20zł będzie jak znalazł. Albo powiem matce niech mi kupi
Zawsze się martwi że sobie nerki spsuje
No i właśnie kilka miesięcy temu pobudowali mi LIDLa przy drodze na uczelnie.
Bielizna taka też chyba lepsza niż zwykła, ale jeśli chodzi o rękawice to byłyby może i dobre na jakiś skuter, ale jak na tą jakość są zdecydowanie za drogie.

No i właśnie kilka miesięcy temu pobudowali mi LIDLa przy drodze na uczelnie.
Bielizna taka też chyba lepsza niż zwykła, ale jeśli chodzi o rękawice to byłyby może i dobre na jakiś skuter, ale jak na tą jakość są zdecydowanie za drogie.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
za 25zł można juz kupić pas na nery Modeki...to nie wiem co lepsze... Modeka za 25zł czy Lidl za 20zł... odpowiedź chyba oczywista
ps. A rękawice widziałem wczoraj ...

ps. A rękawice widziałem wczoraj ...

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
byłem ale wieczorem nieststy i nie było nic, naprawdę nic poza bielizną termiczną i czymś co miało udawać rękawice motocyklowe, totalna załamka, kupiłem piwo i salami
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
RUTRA.RD napisał(a):co do pasa to kup taki na odchudzanie ma z pol metra szerokosci i grzeje jak diabli
Ten pas to porażka. Po pewnym czasie materiał odchodzi od gumy i rzepy się osłabiają.
-
mognilwo - Świeżak
ale warto skoczyć po piwo, salami i taką nożną pompkę samochodową za 20 zł, nawet zadziałała
siódmy sezon
-
witoldjusz - Świeżak
RUTRA.RD napisał(a):piwo o ktorym wspominasz naprawde bardzo dobre i tanie !
polecam Heinekena z Biedronki, 0.66l za 3.98zl

R6
-
CubaLibree - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości