dostępność alarmy i blokady
• Strona 2 z 2 • 1, 2
alarmy
Łańcuch żeby moto przymocować do trwałego elementu krajobrazu..
ławka,slup itp. xena Ci tego nie da.Można też starać się stawiać moto w miejscu gdzie nie łatwo podjechać busem żeby go zwinąć.
ławka,slup itp. xena Ci tego nie da.Można też starać się stawiać moto w miejscu gdzie nie łatwo podjechać busem żeby go zwinąć.
- stefanekmac
- Świeżak
warmplace ile osób tyle opinii. najlepiej jak sam zdecydujesz. Chyba najlepsze wyjście to posiadanie: łańcucha, 2 discloków, alarmu + AC. Alternatywą do tego jest osobista ochrona 

Yamaha Fazer 600
-
Kuba-szprota - Świeżak
Teraz to Cie poniosło Kubo:) No tak myślałem czy by gościa z ASCO nie zatrudnić. Do tego tak jak mówisz łańcuch najlepiej 2 takie z kotwicy tankowca, po 2 disc locki na każdą tarczę, alarm za 2000 zł. Do tego będę kowtę wkręcał za każdym parkowaniem
.. Nie no tak serio to chyba zdecyduję się na DISCLOCKa. I tak na złodzieja nie ma mocnych parkuje w garażu, a w pracy na ulicy, która widzę z okna przy którym siedzę
TAK więc narazie disclock, później może alarm. Motocykla nie mam jakiegoś super cennego więc liczę na rozsadek złodzieja
Dzięki wam!

- warmplace
- Świeżak
Miczab napisał(a):Zaś co do alarmów Proximy i ogólnie montażu alarmu w motocyklu - już niedługo w Ścigaczu pojawi się ciekawa publikacja i test.
MZ
Co do alarmu PROXIMY to miałem zamontowany juz 3 lata temu model gp1, byłem z niego super zadowolony, nie miałem ani jednej awarii. Miałsuper dodatki typu czujnik zbliżenia czy też przechyłu.
Ponieważ kupiłem nowy motorek zdecydowałem kupić proximkę Hibernatusa i powiem Wam jest kozak polecili mi go chlopaki z serwisu Suzuki, bo go testowali ponoć długo.
Wyszedł mnie z montażem koło 400 zł
Także naprawdę godny polecenia!!!!

- ctsah
- Świeżak
no chyba że będziesz miał szczęście i tacy złodzeje bedą jak tutaj http://www.youtube.com/watch?v=xzGp0-3A ... re=related
- Bross
- Świeżak
Ja zamierzam jakis porzadny alarm do swojego moto zalozyc i dodatkowo kupic jakis lancuch by przypiac np do slupa. Nawet znalazlem z Naxy za 115 dosyc fajny lancuch, ktory ma dodatkowo alarm, ale zastanawiam sie czy nie bedzie to jakis shit, chociaz wyglada nawet solidnie.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
no ja wam powiem ze albo ja cos zle robie albo ten abus to totalny złom. Uruchamia sie jak sie go walnie młotkiem - nie załozyłem na motocykl ale to raczej nie ma nic do rzeczy próbowałem z przyłożonym metalem itd. Zmieniałem baterie... szajs no szajs sygnowany abusem. Chyba mam z 5 dni na zwrot...
- warmplace
- Świeżak
mo napisał(a):potrzebuje szybko zakupic xene - czy wiecie gdzie w warszawie mozna to od reki zalatwic?
Warszawa-Marki
http://www.******/index.php?cPath=21_82
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Panowie zobaczcie tez sobie disc-locki OXFORDA z alarmem. U mnie w sklepie są za 129zł a jakoś jest ok.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
mo napisał(a):potrzebuje szybko zakupic xene - czy wiecie gdzie w warszawie mozna to od reki zalatwic?
Zapraszamy do nas na www.sklep.scigacz.pl, możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Radzę wcześniej skontaktować się telefonicznie, bo nie wszystkie XENY będą w tej chwili na miejscu.

pozdro
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe