Kombinezon dwuczęściowy 1500~1700
• Strona 2 z 2 • 1, 2
A więc dzisiaj odbyłem podróż i byłem w kilku sklepach w poszukiwaniu dla siebie ciuchów. Na początku pojechałem do moto-akcesoria i chciałem przymierzyć to kombi probiker'a. Generalnie to nie mogłem znaleźć rozmiaru dla siebie (mam ok.192cm wzrostu i ważę 77kg), będzie ze mną niezły kłopot. Mierzyłem potem alpinestars, dainese, każdy był na mnie za duży, albo za krótkie rękawy (chociaż najlepiej w tym przymierzaniu i tak wypadł alpinestars). Na szczęście podróż nie była na marne, przynajmniej mój brat kupił sobie tego probikera (jest jakieś 10cm niższy ode mnie, więc ma farta chłopak
. Kupił kombi za 750zł, co jest niezłą ceną za w miarę dobrą ochronę). Będąc w tym sklepie zakochałem sie w Shoei XR-1100. Pasował idealnie, świetnie się w nim czułem. Chyba będę musiał sobie kiedyś taki sprawić (jak ktoś ma dostęp do tanich i nowych kasków Shoei, to proszę o kontakt).
Podsumowując, chyba jedynym wyjściem dla mnie jest siedzieć na tyłku i jeść co się da przez całe święta
Mam nadzieję, że w kwietniu już uda się coś wybrać, inaczej będę musiał mieć szyte na miarę, a wtedy chyba taki alpinestars mi nie uszyje, tylko będę musiał sam znaleźć taką firmę.
Dowidziałem się o tej firmie : http://tarbor.pl/
Podobno cała Warszawska policja jest u nich ubrana, więc nie powinni mieć złych ciuchów. Szyją na miarę i ceny nie są złe. Czy ktoś coś o nich słyszał?
Pzdr

Podsumowując, chyba jedynym wyjściem dla mnie jest siedzieć na tyłku i jeść co się da przez całe święta

Dowidziałem się o tej firmie : http://tarbor.pl/
Podobno cała Warszawska policja jest u nich ubrana, więc nie powinni mieć złych ciuchów. Szyją na miarę i ceny nie są złe. Czy ktoś coś o nich słyszał?
Pzdr
- Parker
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości