Zobacz wątek - Kombinezon dwuczęściowy 1500~1700
NAS Analytics TAG

Kombinezon dwuczęściowy 1500~1700

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Loko1982 » 13/12/2009, 16:43

w taki razie jutro przejadę się do Przeźmierowa i przymierze sobie. Jak wszystko będzie si to zakupię sobie.Dzięki i pozdro
Loko1982
Świeżak

Postprzez Parker » 19/12/2009, 17:08

A więc dzisiaj odbyłem podróż i byłem w kilku sklepach w poszukiwaniu dla siebie ciuchów. Na początku pojechałem do moto-akcesoria i chciałem przymierzyć to kombi probiker'a. Generalnie to nie mogłem znaleźć rozmiaru dla siebie (mam ok.192cm wzrostu i ważę 77kg), będzie ze mną niezły kłopot. Mierzyłem potem alpinestars, dainese, każdy był na mnie za duży, albo za krótkie rękawy (chociaż najlepiej w tym przymierzaniu i tak wypadł alpinestars). Na szczęście podróż nie była na marne, przynajmniej mój brat kupił sobie tego probikera (jest jakieś 10cm niższy ode mnie, więc ma farta chłopak :P. Kupił kombi za 750zł, co jest niezłą ceną za w miarę dobrą ochronę). Będąc w tym sklepie zakochałem sie w Shoei XR-1100. Pasował idealnie, świetnie się w nim czułem. Chyba będę musiał sobie kiedyś taki sprawić (jak ktoś ma dostęp do tanich i nowych kasków Shoei, to proszę o kontakt).
Podsumowując, chyba jedynym wyjściem dla mnie jest siedzieć na tyłku i jeść co się da przez całe święta :P Mam nadzieję, że w kwietniu już uda się coś wybrać, inaczej będę musiał mieć szyte na miarę, a wtedy chyba taki alpinestars mi nie uszyje, tylko będę musiał sam znaleźć taką firmę.
Dowidziałem się o tej firmie : http://tarbor.pl/
Podobno cała Warszawska policja jest u nich ubrana, więc nie powinni mieć złych ciuchów. Szyją na miarę i ceny nie są złe. Czy ktoś coś o nich słyszał?
Pzdr
Parker
Świeżak

Postprzez Sth » 19/12/2009, 17:58

O tańsze kaski pytaj Landrysa. A jak wiem, to Redline szyje na miare.
Sth
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê