Zobacz wÄ…tek - Plecak Vanucci Race
NAS Analytics TAG

Plecak Vanucci Race

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Alkad » 22/11/2009, 17:58

jordan23 Ty sie tak nie denerwuj :P
Bo np. Konio dobrze mowi :P
''i to mnie wlasnie irytuje... sam kupuje F4 na pierwsze moto a innym doradza GSy 500tki... W takich tematach lepiej zeby sie wypowedzieli ludzie doswiadczeni a nie ci ktorzy maja wiedze bo cos czytali "
Alkad
Świeżak

Postprzez Czester » 23/11/2009, 09:03

Bo on ma olej w głowie i nie będzie odkręcał :)
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez Konio » 25/11/2009, 12:09

f4 latalem a f4i nie wiec nie wiem jak to moto sie zachowuje ale nawet f4 no to kurde dalej sadze ze lepiej pobrykac nawet glupia 125 w 2t albo 500 w 4t sezon albo pol ogarnac o co biega i wsiadac na gadziny a nie... ja mimo jazdy i to wielu km wczesniej musialem sie przestawic do tego ze zapi*rdalac trzeba :evil: xD

dobra koncze offtop a co do tematu to ziomek ma cos takiego:
http://moto.allegro.pl/item810754506_su ... miary.html
I kurde nawet niezle do na kombiaku bez garba wyglada i w razie lotu na plecach po asfalcie daje zapewne efekt specjalny jakim sa iskierki :evil:

Przypomnialo mi sie ze ziomek ma ten plecak vanucci i do kombi vanucciego nawet pasuje i dodaje garb wiec tez wlasnosci aerodynamiczne mu poprawia :P

Nie kupuj plecakow tylko wez sie za to moto chUopie :twisted: Ja to juz sram bez motoru i na ten sezon musze znowu cos zmajstrowac :roll:
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê