Plecak Vanucci Race
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jordan23 Ty sie tak nie denerwuj
Bo np. Konio dobrze mowi
''i to mnie wlasnie irytuje... sam kupuje F4 na pierwsze moto a innym doradza GSy 500tki... W takich tematach lepiej zeby sie wypowedzieli ludzie doswiadczeni a nie ci ktorzy maja wiedze bo cos czytali "

Bo np. Konio dobrze mowi

''i to mnie wlasnie irytuje... sam kupuje F4 na pierwsze moto a innym doradza GSy 500tki... W takich tematach lepiej zeby sie wypowedzieli ludzie doswiadczeni a nie ci ktorzy maja wiedze bo cos czytali "
- Alkad
- Świeżak
f4 latalem a f4i nie wiec nie wiem jak to moto sie zachowuje ale nawet f4 no to kurde dalej sadze ze lepiej pobrykac nawet glupia 125 w 2t albo 500 w 4t sezon albo pol ogarnac o co biega i wsiadac na gadziny a nie... ja mimo jazdy i to wielu km wczesniej musialem sie przestawic do tego ze zapi*rdalac trzeba
xD
dobra koncze offtop a co do tematu to ziomek ma cos takiego:
http://moto.allegro.pl/item810754506_su ... miary.html
I kurde nawet niezle do na kombiaku bez garba wyglada i w razie lotu na plecach po asfalcie daje zapewne efekt specjalny jakim sa iskierki
Przypomnialo mi sie ze ziomek ma ten plecak vanucci i do kombi vanucciego nawet pasuje i dodaje garb wiec tez wlasnosci aerodynamiczne mu poprawia
Nie kupuj plecakow tylko wez sie za to moto chUopie
Ja to juz sram bez motoru i na ten sezon musze znowu cos zmajstrowac 

dobra koncze offtop a co do tematu to ziomek ma cos takiego:
http://moto.allegro.pl/item810754506_su ... miary.html
I kurde nawet niezle do na kombiaku bez garba wyglada i w razie lotu na plecach po asfalcie daje zapewne efekt specjalny jakim sa iskierki

Przypomnialo mi sie ze ziomek ma ten plecak vanucci i do kombi vanucciego nawet pasuje i dodaje garb wiec tez wlasnosci aerodynamiczne mu poprawia

Nie kupuj plecakow tylko wez sie za to moto chUopie

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości