dzinsy motocyklowe - ktore lepsze berik czy mottowear?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
Boguc - Świeżak
duddits napisał(a):Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale Tobie zdaję się chodzi o jeansy firmy Freestar, model motowear. Takie spodnie posiadam i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Materiał jest wysokiej klasy (miękki w dotyku, a jednocześnie sprawiający wrażenie trwałego), przeszycia solidne. Nic się nie rozłazi. Spodnie mają protektory na tyłku i kolanach.
http://www.moto-akcesoria.pl/product_info.php?cPath=344_46&products_id=26525 (otwórz link)
Z tym, że na to, że będzie Ci w nich jakoś ekstra chłodno w upalne dni to bym raczej nie liczył
Mam te same jeansy, mają mankament według mnie, ochraniacze na kolanach mogły by być, jakoś bardziej stabilnie przymocowane, może się zdarzyć, że przy glebie ochraniacz Ci się zsunie i kaplica. Muszę poprawić tą kieszeń i będzie gitara.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
odgrzejÄ™ stary temat:
1.freestar-moto.com to jest właściwa strona
2.obecne modele są już poprawione ,także nie ma problemu jeśli komuś przesunie się protektor
jeśli moderator uważa że odpowiadanie na często idiotyczne pytania w stylu "co jest lepsze, jazda w szortach czy jazda w jeansach z protektorami" to reklama firmy a nie konstruktywna odpowiedź, to może powinien też zadbac o to by tak szybko kasowano posty i linki do konkurencyjnych firm , bo z tego co widzę świetnie promuje niektóre z nich
Jeśli odgrzebujesz stary temat tylko po to żeby wkleić notkę o produktach promowanej przez siebie firmy dostajesz warna i koniec.. chcesz się zareklamować? Masz dział ogłoszenia drobne. Cwaniactwa pod postacią "ukrytej" w poście reklamy nie toleruję. A jeśli masz coś do zarzucenia moim postom to proszę bardzo- narzędzie do raportowania jest dostępne dla wszyskich.
Kravec
1.freestar-moto.com to jest właściwa strona
2.obecne modele są już poprawione ,także nie ma problemu jeśli komuś przesunie się protektor
jeśli moderator uważa że odpowiadanie na często idiotyczne pytania w stylu "co jest lepsze, jazda w szortach czy jazda w jeansach z protektorami" to reklama firmy a nie konstruktywna odpowiedź, to może powinien też zadbac o to by tak szybko kasowano posty i linki do konkurencyjnych firm , bo z tego co widzę świetnie promuje niektóre z nich
Jeśli odgrzebujesz stary temat tylko po to żeby wkleić notkę o produktach promowanej przez siebie firmy dostajesz warna i koniec.. chcesz się zareklamować? Masz dział ogłoszenia drobne. Cwaniactwa pod postacią "ukrytej" w poście reklamy nie toleruję. A jeśli masz coś do zarzucenia moim postom to proszę bardzo- narzędzie do raportowania jest dostępne dla wszyskich.
Kravec
- freestar
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości