Pokrowiec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
sznajdi napisał(a):Sprawdź rozmiar motocykla i przy zakupie pokrowca dobierz odpiedni rozmiar samego pokorwca, proste
Proste jest to ,ze trzeba przy zakupie pokrowca podac jego rozmiar,natomiast mozesz rozwinac swoja wypowiedz jak sprawdzic ten 'rozmiar motocykla'
-
przemko27vr4 - Świeżak
Fakt, że zabrzmiało to jak: pod bakiem masz metkę z rozmiarem
Nie no rozumiem, że trzeba wymierzyć wzdłuż i wszerz motonga, jednak liczyłem na doświadczenie - czasem wymiary są podane, a później gdzieś brakuje centymetra i łatwiej o uszkodzenie pokrowca. Liczyłem na podpowiedź, kto używa i ma tą wielkość sprawdzoną.

Nie no rozumiem, że trzeba wymierzyć wzdłuż i wszerz motonga, jednak liczyłem na doświadczenie - czasem wymiary są podane, a później gdzieś brakuje centymetra i łatwiej o uszkodzenie pokrowca. Liczyłem na podpowiedź, kto używa i ma tą wielkość sprawdzoną.
- _pat_
- Świeżak
na niektorych aukcjach na alledrogo podaja do jakich motongów pasuja
ale z tymi wymiarami jak juz wymierzysz to radziłbym brac i jeden rozmiar wiekszy

ale z tymi wymiarami jak juz wymierzysz to radziłbym brac i jeden rozmiar wiekszy
hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
ja mam L i jest troche za duzy na golasa o pojemnosci 600, ciaga sie po ziemi, lepsza by byla m-ka, a na parkingu obok gosciu ma vstorma i m-ka go przykrywa, kola w polowie odkryte ale lepsze to niz tarzanie w bloocie
-
bast - Bywalec
Hmm mi na przyklad pasuje idealnie na szerokosc i dlugosc ale z za to jest za duzy jesli chodzi o wyokosc. W przypadku M-ki byloby na odwrot. Wzielem L-ke i nie jest zle 

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Ja też nie wiem na jaki rozmiar się rzucić.
Na długość rozmiar M nie pasuje, ale myślę że na kolach Oxford wydłuży się ze względu na szerokość.
OXFORD Aquatex:
L: 220 x 104 x 147
M: 190 x 85 x 145
Aprilia SL 100 Falco:
Max. length 2065 mm
Max. width 750 mm
Max. height 1180 mm
JakieÅ› sugestie
Na długość rozmiar M nie pasuje, ale myślę że na kolach Oxford wydłuży się ze względu na szerokość.
OXFORD Aquatex:
L: 220 x 104 x 147
M: 190 x 85 x 145
Aprilia SL 100 Falco:
Max. length 2065 mm
Max. width 750 mm
Max. height 1180 mm
JakieÅ› sugestie

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Plomien napisał(a):No ale chyba lepiej za duży niż za mały. najwyżej to co tam zostanie pod koło podciagniesz.
Butów za dużych nie kupuję.
Kupiłem rozmiar M i na wysokość jest idealny, około 5-10 cm nad ziemią.
Na długość był trochę za długi w rozstawie kół około 20cm - zszyłem naddatek i rewelka.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości