BUSE vs MODEKA
• Strona 2 z 2 • 1, 2
przyzwoita kurtka na lato, tyleyaz napisał(a):witam,
kontynuujac temat kurtek, chcialbym zapytac uzytkownikow czy ktos mial do czynienia z kurtalka Buse Sunday
http://www.allegro.pl/item583337725_kur ... _2009.html
bede wdzieczny za kazde informacje
oferuje ja Sputnik Team ze Zgierza
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Pisze w tym temacie, zeby nie zakladac nowego. Co myslicie o kurtce motocyklowej Orina Full Speed?? Bedac ostatnio w sklepie z akcesoriami motocyklowymi natknalem sie wlasnie na nia i bardzo mi sie spodobala, a do tego atrakcyjna cena. Szukajac w internecie prawie nic nie znalazlem o tej firmie, tylko ze jest z Niemiec. jesli ktos moze cos wie o tej kurtce to prosze pisac. Poprawdzie jestem juz zdecydowany, ale chcialem Was spytac. Podoba mi sie solidne wykonczenie i wygoda w niej.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Buse najlepiej...
Powiem wam troszke tajną wiadomość. Najtaniej można kupić Buse, pisząc, na adres skelpu internetowego biuro@motoakcesoria.com i podając hasło: że ktokolwiek w polsce ma taniej. Najlepiej poprzeć to linkiem, czy innym dowodem. Wierzcie mi, dostałem lepsza cene. I gwarancje producenta oficjalnego przedstawiciela Buse na Polske, co nie jest bez znaczenia
A ciuszki, sa naprawde zajefajne. Nara.

-
K-Pax - Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
ciuchy z Buse są dobrej jakości. sama polecam. mam kurteczkę i spodnie już od kilku mies i nic się nie dzieje. przetestowałam w deszczu (sprawdziła się dobrze). cena za te łaszki jest przyzwoita.
kupiłam od Sputnik-Team ze Zgierza -fachowa obsługa.
kupiłam od Sputnik-Team ze Zgierza -fachowa obsługa.
- yoll
- Świeżak
Buse
a ja krótko i na temat mam kurtke Carrara i nawet spodnie są do tej kurtki fajnie leżą dokładnie takie jak chciałam kobieco i pięknie podpinka wypinana i wentylacja byłam na wycieczce w Kraku więc skorzystałam z porad i podjechałam do Ridera wcześniej oglądając na ich sklepie co mają zadzwoniłam i proszę już jeżdzę i nawet rabacik dostałam i katalog na przyszłość polecam http://www.motoakcesoria.com/ a jak będziecie mieć problem z dobiciem się do sprzedawcy na detalu to zapytajcie o człowieka ze sklepu internetowego i macie bez kolejki
kobieta potrafi ....

- skorpionka
- Świeżak
AskONE napisał(a):hmmm, otwieramy temat po roku czasu??
kolejny przedstawiciel/lka??
A Ty co sie czepiasz?
Lepjej tutaj niz zakald zupelnie nowy temat.
Mod moze smialo wywalic te posty.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
OK, żeby nie było tak różowo i że Buse takie nalepsze
Od roku śmigam w Buse Nardo/Paso i jest dość zadowolony, choć bez rewelacji - daję mocne 4/6 (biorąc pod uwagę niezły stosunek jakość/cena). Po niemieckiej marce spodziewałem się jednak wyższej jakości - po kilku miesiącach urwał się jeden żep przy rękawie (szybka naprawa w zakładzie krawieckim za 5zł) - niby nic...
Ogólnie jednak oceniam pozytywnie, choć uważam, że Modeka to ta sama półka, także warta zainteresowania...Mnie po prostu krój Buse bardziej przypadł do gustu

Od roku śmigam w Buse Nardo/Paso i jest dość zadowolony, choć bez rewelacji - daję mocne 4/6 (biorąc pod uwagę niezły stosunek jakość/cena). Po niemieckiej marce spodziewałem się jednak wyższej jakości - po kilku miesiącach urwał się jeden żep przy rękawie (szybka naprawa w zakładzie krawieckim za 5zł) - niby nic...
Ogólnie jednak oceniam pozytywnie, choć uważam, że Modeka to ta sama półka, także warta zainteresowania...Mnie po prostu krój Buse bardziej przypadł do gustu

- Rogal
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości