Zobacz wÄ…tek - Jakie macie spodnie na motocykl?
NAS Analytics TAG

Jakie macie spodnie na motocykl?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Kris2k » 20/3/2008, 19:57

motor-trader.pl napisał(a):przy ciuchach TSCHUL dostajesz zamek kompletny, wystarczy wszyć do kurtki

tez nowina, kazdy szanujacy sie producent daje caly zamek, czy to do spodni czy tez kurtki :D

Ryba napisał(a):ja mam spodnie tekstylne firmy Metro, których w sumie nie polecam, ale musze powiedzieć, że pare ślizgów dupą po ziemi wytrzymały, no i są całkiem ciepłe... ale zupełnie nieoddychają i szybko przemakają...

ale jaki model ich spodni? produkuja 3
Ostatnio edytowano 20/3/2008, 20:01 przez Kris2k, łącznie edytowano 1 raz
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MadboY » 20/3/2008, 19:59

spazz napisał(a):juz mu cos napisalem. kurde tylu ty motocyklistow i niekt nie ma gaci ze skory? podobno skora dybest a nikt nie uzywa... hmmm

bo wiekszosc ma tu plastiki i jesli maja skorzane spodnie to zazwyczaj sa one od kombi :P
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu ;)
MadboY
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kris2k » 20/3/2008, 20:03

MadboY napisał(a):bo wiekszosc ma tu plastiki i jesli maja skorzane spodnie to zazwyczaj sa one od kombi :P

albo owe plastiki to skuterki i ludziska smigaja w zwyklych portkach :D
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez MadboY » 20/3/2008, 20:10

Kris2k napisał(a):
MadboY napisał(a):bo wiekszosc ma tu plastiki i jesli maja skorzane spodnie to zazwyczaj sa one od kombi :P

albo owe plastiki to skuterki i ludziska smigaja w zwyklych portkach :D

ale po tuningu i leca czysta :lol: ..i stad potrzeba skorzanych gaci hehe
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu ;)
MadboY
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Ryba » 21/3/2008, 09:07

Kris2k napisał(a):
Ryba napisał(a):ja mam spodnie tekstylne firmy Metro, których w sumie nie polecam, ale musze powiedzieć, że pare ślizgów dupą po ziemi wytrzymały, no i są całkiem ciepłe... ale zupełnie nieoddychają i szybko przemakają...

ale jaki model ich spodni? produkuja 3

Model nazywa się "moro" i taką też ma kolorystyke (pod tym względem jest fajny - bo w miare oryginalny). Kupiłem go ze dwa lata temu, ale wątpie żeby coś zmienili istotnego patrząc na ich oferte.
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
Obrazek
Ryba
Świeżak

Postprzez rosa » 21/3/2008, 11:00

spazz napisał(a): kurde tylu ty motocyklistow i niekt nie ma gaci ze skory? podobno skora dybest a nikt nie uzywa... hmmm

zadaj konkretne pytanie to postaram sie odpowiedziec :D
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
rosa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kris2k » 21/3/2008, 11:46

Ryba napisał(a):
Kris2k napisał(a):ale jaki model ich spodni? produkuja 3

Model nazywa się "moro" i taką też ma kolorystyke (pod tym względem jest fajny - bo w miare oryginalny). Kupiłem go ze dwa lata temu, ale wątpie żeby coś zmienili istotnego patrząc na ich oferte.

heh... no to mnie zraziles do tej firmy, chcialem zmienic portki za jakis czas na ich zwykle spodnie "classic"... choc tankbag i kominiarka z ich firmy spisuja sie bardzo dobrze

januszrosa napisał(a):zadaj konkretne pytanie to postaram sie odpowiedziec :D

przeciez pytanie to tytul tego tematu :D
w domysle zapewne dlaczego takie a nie inne i jak sie spisuja :P
Kris2k
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosa » 21/3/2008, 12:27

Jesli tak to skorzane mam Dainese ( nodelu nie pamietam, sprawdze w domu to dopisze) Ogolnie sa super, miekka skora, ochraniacze kolan, bioder. Mimo ze nie posiadaja podpinki wyciaganej/wkladanej sa cieple( z bielizna termoaktywna mozna posmigac w temperaturze bliskiej zera) Latem wiadomo jak to skora, raczej malo przyjemnie.Pare razy jechalem w nich w deszczu ( nie oberwanie chmury i nie dluga trasa, powrot do domu z pracy) i nie przemokly. Troche zle dobralem rozmiar, tzn przy zakupie byly ciasne, wydawalo sie ze beda ok, ale teraz sa troche za duze. Powinienem kupowac chyba mega ciasne :D

Jak chcesz opinie szmacaianych STR Lizard to daj znac
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
rosa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Dominik_YZF » 21/3/2008, 14:26

Ja mam 2-częsciowe skórzane kombi firmy RST, modelu nie pamiętam. Spodnie spinane są z kurtką zasuwaczem, jest to super rozwiązanie, bo nie ma sznas, zeby cie przewiało. Jakis taki zwykły deszcz spokojnie wytrzymaja i nie przemokną. Latem wole jednak jeździc w jeansach, bo wiadomo jak to jest ze skórą, kiedy jest gorąco.
Dominik_YZF
Bywalec

Postprzez spazz » 21/3/2008, 15:33

no to nic jak bedzie wyplata z akilka dni to chyba kupie te heldy albo poogladam sie jeszcze za tymi tschulami.. no cos musze z zmakiem pokombinowac
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê