Jakie macie spodnie na motocykl?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
motor-trader.pl napisał(a):przy ciuchach TSCHUL dostajesz zamek kompletny, wystarczy wszyć do kurtki
tez nowina, kazdy szanujacy sie producent daje caly zamek, czy to do spodni czy tez kurtki

Ryba napisał(a):ja mam spodnie tekstylne firmy Metro, których w sumie nie polecam, ale musze powiedzieć, że pare ślizgów dupą po ziemi wytrzymały, no i są całkiem ciepłe... ale zupełnie nieoddychają i szybko przemakają...
ale jaki model ich spodni? produkuja 3
Ostatnio edytowano 20/3/2008, 20:01 przez Kris2k, łącznie edytowano 1 raz
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):juz mu cos napisalem. kurde tylu ty motocyklistow i niekt nie ma gaci ze skory? podobno skora dybest a nikt nie uzywa... hmmm
bo wiekszosc ma tu plastiki i jesli maja skorzane spodnie to zazwyczaj sa one od kombi

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
MadboY napisał(a):bo wiekszosc ma tu plastiki i jesli maja skorzane spodnie to zazwyczaj sa one od kombi
albo owe plastiki to skuterki i ludziska smigaja w zwyklych portkach

-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Kris2k napisał(a):MadboY napisał(a):bo wiekszosc ma tu plastiki i jesli maja skorzane spodnie to zazwyczaj sa one od kombi
albo owe plastiki to skuterki i ludziska smigaja w zwyklych portkach
ale po tuningu i leca czysta

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Kris2k napisał(a):Ryba napisał(a):ja mam spodnie tekstylne firmy Metro, których w sumie nie polecam, ale musze powiedzieć, że pare ślizgów dupą po ziemi wytrzymały, no i są całkiem ciepłe... ale zupełnie nieoddychają i szybko przemakają...
ale jaki model ich spodni? produkuja 3
Model nazywa się "moro" i taką też ma kolorystyke (pod tym względem jest fajny - bo w miare oryginalny). Kupiłem go ze dwa lata temu, ale wątpie żeby coś zmienili istotnego patrząc na ich oferte.
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
spazz napisał(a): kurde tylu ty motocyklistow i niekt nie ma gaci ze skory? podobno skora dybest a nikt nie uzywa... hmmm
zadaj konkretne pytanie to postaram sie odpowiedziec

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Ryba napisał(a):Kris2k napisał(a):ale jaki model ich spodni? produkuja 3
Model nazywa się "moro" i taką też ma kolorystyke (pod tym względem jest fajny - bo w miare oryginalny). Kupiłem go ze dwa lata temu, ale wątpie żeby coś zmienili istotnego patrząc na ich oferte.
heh... no to mnie zraziles do tej firmy, chcialem zmienic portki za jakis czas na ich zwykle spodnie "classic"... choc tankbag i kominiarka z ich firmy spisuja sie bardzo dobrze
januszrosa napisał(a):zadaj konkretne pytanie to postaram sie odpowiedziec
przeciez pytanie to tytul tego tematu

w domysle zapewne dlaczego takie a nie inne i jak sie spisuja

-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Jesli tak to skorzane mam Dainese ( nodelu nie pamietam, sprawdze w domu to dopisze) Ogolnie sa super, miekka skora, ochraniacze kolan, bioder. Mimo ze nie posiadaja podpinki wyciaganej/wkladanej sa cieple( z bielizna termoaktywna mozna posmigac w temperaturze bliskiej zera) Latem wiadomo jak to skora, raczej malo przyjemnie.Pare razy jechalem w nich w deszczu ( nie oberwanie chmury i nie dluga trasa, powrot do domu z pracy) i nie przemokly. Troche zle dobralem rozmiar, tzn przy zakupie byly ciasne, wydawalo sie ze beda ok, ale teraz sa troche za duze. Powinienem kupowac chyba mega ciasne
Jak chcesz opinie szmacaianych STR Lizard to daj znac

Jak chcesz opinie szmacaianych STR Lizard to daj znac
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam 2-częsciowe skórzane kombi firmy RST, modelu nie pamiętam. Spodnie spinane są z kurtką zasuwaczem, jest to super rozwiązanie, bo nie ma sznas, zeby cie przewiało. Jakis taki zwykły deszcz spokojnie wytrzymaja i nie przemokną. Latem wole jednak jeździc w jeansach, bo wiadomo jak to jest ze skórą, kiedy jest gorąco.
-
Dominik_YZF - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości