Ubior dla plecaczka :)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
"Zmija" wez mnie nie poprawiaj bo ja mam zaswaidczenie o dyzgrafi:PP
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
spoyler92 napisał(a):"Zmija" wez mnie nie poprawiaj bo ja mam zaswaidczenie o dyzgrafi:PP
Według słownika PWN, dysgrafia to zaburzenie umiejętności pisania (na komputerze raczej niemożliwe do wykrycia gdyż używa się klawiatury). Jak rozumiem miałeś na myśli dysleksję. Będę miała to na względzie

<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
wlasnie dysleksje:PP jakim motorkiem jezdisz??
Edit: Jak napisałam stronę wcześniej "Poza tym ciuchy przydadzą mi się w przyszłym roku, kiedy zacznę robić kurs na prawo jazdy i przesiądę się na moto". Poza tym nie róbmy off-topa
Edit: Jak napisałam stronę wcześniej "Poza tym ciuchy przydadzą mi się w przyszłym roku, kiedy zacznę robić kurs na prawo jazdy i przesiądę się na moto". Poza tym nie róbmy off-topa

-
spoyler92 - Świeżak
Ja uważam że bezpieczeństwo nie ma ceny nieważne gdzie jedziesz po co i jak szybko sam kask niewiele daje ja wybrałem opcje że pula na motor wynosi 15 tys więc motor za 10 i ciuchy dla mnie i dla plecaczka za 5 tys więc pokaże wam jak powinno to wyglądać w minimalnej opcji, pamiętajcie że wasz plecaczek to najważniejsza dla was osoba zadajcie sobie pytanie jak żyje sie z myślą że wasz plecaczek zrobił sobie krzywde bo oszczędiliście kase na ciuchach. Poza tym jak wasz plecaczek poprzezięba stawy nerki to będzie kulawy i może ni móc mieć dzieci więc proponuje pomyśleć o tym zanim zabierzemy ją na przejażdżke w jeansach.
- Załączniki
-
- 100_0777 800x600.jpg (122.29 KiB) PrzeglÄ…dane 3076 razy
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
wedlug mnie dla Plecaczka starczy kask, rekawice, kurtka, i ochraniacze na nogi. buty i spodnie sa zbedne... przynajmniej dla tekiej predkosci z jaka ja woze moja Ole... ale jesli ktos bardziej piratuje to niech jeszcze dolozy spodnie i buty. wdlug mnie sa zbedne:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
no właśnie wysokie buty...właściwie co one dają? wiem że łatwo jest złamać noge w kostce itp. ale uświadomcie mnie 

Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
Podobnie jak Wiklad ja niemam tego problemu co wy, ponieważ mój Plecaczek ( niestety) wie że miałem kiedyś Crasch-a na moim " Enduro " jeśli można to tak nazwać i za chiny niewśądzie nawet w kompletnym ubiorze nawet na komara który jedzie 10 km/h.
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Dają to że trudniej połamać noge w kostce, palce, zetrzeć noge do mięcha przy ślizgu, jeszcze to że motocytkl nie pogniecie ci stopy a kolektor albo wydech nie poparzy ci nogi kiedy ci ją przygniecie. A dla ciebie spoyler troche o spodniachinzynier napisał(a):no właśnie wysokie buty...właściwie co one dają? wiem że łatwo jest złamać noge w kostce itp. ale uświadomcie mnie

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
M. napisał(a):no i spoadnie najlepiej zeby jezdzila w jeansach...
mam nadzieje ze cie zle zrozumialem

-
harry89 - Bywalec
a wlasnie, ma ktos doswiadczenia z takimi jeansami ze wzmocnieniami? Bo sie zastanawiam czy nie kupic sobie.. bo glupio tak przejechac 3km w pelnym kombi do dziewczyny a potem spacerowac w umundurowaniu hehe Szczegolnie ze takie skorzane spodnie nie sa zbyt wygodne na dluzsze spacery. A tak to mialbym cos (mam nadzieje) w miare bezpiecznego na drodze i znosnego do zwyklego chodzenia - w przerwie miedzy jazdami.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Takie jeansy są jak kask tiger poprawiają samopoczucie a przy wypadku okazuje sie że niewiele pomogły 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości