Rękawiczki do WORD
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja zdawalem A w tamtym roku w tychach i nikt nie mial rekawic kaskow itp i nic nie mowili egzaminatorzy nawet do tych co mieli krotkie spodnie
- tomasson55
- Świeżak
Witam
Odgrzebie troche temat, wiem że tematów na temat rękawic jest sporo, ale jestem własnie na kursie na kat. A.
U nas w Wałbrzychu podobno tez wymagają rękwic na egzaminie. Jako że jestem początkującym to muszę uzupełnić ubiór.
Na ta chwilę szukam właśnie rękawic. I tak sobie myślę że jeżeli potrzebuje rękawic to kupiłbym cos już "lepszego". Ale jestem w ubiorze totalnie zielony. Na ta chwilę mógłbym wydać na rękawice tak do 200 zł max chyba, że za coś troszkę więcej można kupić coś konkretniejszego.
Po zdaniu egzaminu raczej kieruje się do zakupu XJ 600. A docelowo coś typ crusiera bym sie zaopatrywał. Może ktos doradzi albo wskaże temat gdzie można poczytać o takich rękawicach.
Odgrzebie troche temat, wiem że tematów na temat rękawic jest sporo, ale jestem własnie na kursie na kat. A.
U nas w Wałbrzychu podobno tez wymagają rękwic na egzaminie. Jako że jestem początkującym to muszę uzupełnić ubiór.
Na ta chwilę szukam właśnie rękawic. I tak sobie myślę że jeżeli potrzebuje rękawic to kupiłbym cos już "lepszego". Ale jestem w ubiorze totalnie zielony. Na ta chwilę mógłbym wydać na rękawice tak do 200 zł max chyba, że za coś troszkę więcej można kupić coś konkretniejszego.
Po zdaniu egzaminu raczej kieruje się do zakupu XJ 600. A docelowo coś typ crusiera bym sie zaopatrywał. Może ktos doradzi albo wskaże temat gdzie można poczytać o takich rękawicach.
- Casian
- Świeżak
Weźcie z cenami tych rękawic się ogarnijcie. Te wasze super duper za 200-300-400-500zł to bardzo często g*wno z wygórowaną ceną które rozleci się w trakcie pierwszego sezonu.
Albo porządne Tshule za 100-150zł, albo sprawdzone topowe modele z górnej półki. Te drugie też tylko sprawdzone modele z mnóstwem pozytywnych opinii bo i najbardziej "uznanym" producentom zdarzają się produkty rozlatujące się same z siebie.
Albo porządne Tshule za 100-150zł, albo sprawdzone topowe modele z górnej półki. Te drugie też tylko sprawdzone modele z mnóstwem pozytywnych opinii bo i najbardziej "uznanym" producentom zdarzają się produkty rozlatujące się same z siebie.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invi napisał(a):Weźcie z cenami tych rękawic się ogarnijcie. Te wasze super duper za 200-300-400-500zł to bardzo często g*wno z wygórowaną ceną które rozleci się w trakcie pierwszego sezonu.
Jeżeli to jest odpowiedź na moje pytanie, to może zadam cos bardziej głupiego.. To ile trzeba przeznaczyć na rękawice aby po jednym sezonie sie nie rozleciały ?
- Casian
- Świeżak
podejdź do tematu rozsądnie. kup sobie rękawiczki do 150 zł i tak prędzej czy później kupisz drugą parę bo jak jedne ci przemokną to będą się suszyć kilka dni. Te drugie już sobie kupisz takie jakie będziesz chciał, a prawdopodobnie przy zakupie drugich już będziesz wiedział czego oczekujesz od rękawic.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Może niepotrzebnie się odzywam... ale do jasnej cholery: naprawdę bardzo dobre rękawice Tschula można kupić do wyboru do koloru na allegro już za mniej niż 120 zł, a widzę że teraz są jeszcze niższe promocje. Poza tym... co wy kupujecie chińskie jednorazówki tylko na egzamin i do wyrzucenia? Jeżeli chcecie jeździć moto, to takie rękawice "jeszcze" się przydadzą po zdanym egzaminie, więc czy wydacie troche więcej pieniądzy przed czy po - co to za różnica? Chcecie jeździć na moto czy to jakieś przedstawienie z tym egzaminem?
-
Zimny72 - Zimny Drań
a ja tam chłopaka rozumiem. nie ma skąd nabrać kasy bo ma ważniejsze wydatki. mój brat zdawał prawko na samochód i motocykl za jednym zamachem i od tamtej pory 1998 rok może z raz jechał WSKą. Ojciec wyraźnie powiedział nam że prawko na motor nam zasponsoruje ale absolutnie nie kupi żadnemu motocykla, bo się pozabijamy. A teraz po latach jak gadamy to nawet by sobie pojeździł ale żona drze jape, że sie zabije. Chciałby ale nie ma na razie możliwości a wcześniej nie miał środków. I tyle byłoby z rękawiczek jakby kupił co by sobie poleżały w szafie...
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość