spodnie alpinestars i niska cena
• Strona 1 z 2 • 1, 2
spodnie alpinestars i niska cena
Witam , znalazlem na tablicy takie spodnie , w sklepach cena zaczyna sie od ok 800 zl a tu sa za 400 nowe z uk , co o tym myslicie ??? podroby ???
Ostatnio edytowano 1/4/2014, 17:07 przez kimer, łącznie edytowano 1 raz
LwG
- kimer
- Świeżak
Brak zdjęć już budzi podejrzenia. Poproś mailem- niech Ci przyśle zdjęcia (jak się będzie zasłaniał że nowe i są w necie zdjęcia to kontynuuj że chcesz prawdziwe). Wrzuć tutaj i może coś ktoś zauważy.
-
kravec - Administrator
Fotki spodni zrobione telefonem , może ktoś coś dopatrzy ( oby nie ;D ) dodam ze przy spodniach była książeczka + naklejka
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
darmowe zdjęcia allegro (otwórz link)

darmowe zdjęcia allegro (otwórz link)
LwG
- kimer
- Świeżak
no i co o tym myślicie ???
tu jeszcze podaje link z allegro gdzie jest opisane skÄ…d sÄ… spodnie
http://allegro.pl/spodnie-motocyklowe-a ... 79525.html
tu jeszcze podaje link z allegro gdzie jest opisane skÄ…d sÄ… spodnie
http://allegro.pl/spodnie-motocyklowe-a ... 79525.html
LwG
- kimer
- Świeżak
koledzy, to może być podróbka...
kimer kupileś je u kolesia z krakowa? jesli tak to mialem takie same spodnie w rozmiarze L ale Lka okazala sie za mała(normalnie mam L) i ta Lka siedziała na mnie jakby to była Ska, więc oddałem i też miałem podejzenie ze to podróbka,
teraz widze ze nie ma zdjeć ulotek w tych fotkach, a jesli masz ulotki to sprawdz czy ma taki fajny połysk( jakby lakierowana wtedy org) i czy napis na ostatniej białej stronie ALPINESTARS.COM pod logiem( mówimy o ulotce) ma wypełnione literki(A,P,E,A,R,O) jeśli nie ma to org ,jeśli podróba to ma, jeśli sie uda to dołącze fotki,
LWG
kimer kupileś je u kolesia z krakowa? jesli tak to mialem takie same spodnie w rozmiarze L ale Lka okazala sie za mała(normalnie mam L) i ta Lka siedziała na mnie jakby to była Ska, więc oddałem i też miałem podejzenie ze to podróbka,
teraz widze ze nie ma zdjeć ulotek w tych fotkach, a jesli masz ulotki to sprawdz czy ma taki fajny połysk( jakby lakierowana wtedy org) i czy napis na ostatniej białej stronie ALPINESTARS.COM pod logiem( mówimy o ulotce) ma wypełnione literki(A,P,E,A,R,O) jeśli nie ma to org ,jeśli podróba to ma, jeśli sie uda to dołącze fotki,
LWG
- gripen
- Świeżak
dodaje zdjęcia książeczek z ciuchów zakupionych w odzieżą motocyklową oraz książeczkę z tych spodni
(otwórz link)
(otwórz link)
galerie allegro (otwórz link)
i chyba moje przypuszczenia co do oryginalności produktu były słuszne..... a co Wy o tym sądzicie ???? ;D

galerie allegro (otwórz link)
i chyba moje przypuszczenia co do oryginalności produktu były słuszne..... a co Wy o tym sądzicie ???? ;D
LwG
- kimer
- Świeżak
Panowie, wyraźnie w aukcji napisano (na samym dole): "Produkt pochodzi ze sprzedaży outletowej w Wielkiej Brytanii". Moim zdaniem nie ma czego się czepiać.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
czesc
po tych twoich zdjęciach co dodałeś to widać ze chyba to nie są orginalne spodnie;/
tak jak wyzej pisałem niektóre literki są wypełnione
po drugie jest troche inna czcionka druku i napis ALPINESTARS jest jakby z przerwÄ…
tzn pisze:ALPINEST ARS, da sie zauwazyc taka przerwÄ™
a po trzecie jest dodatkowy adres na USA, a ze wszystkimi ulotkami z którymi sie spotkałem w sklepech jest tylko na Europe, a na tej twojej na USa i EU
Sprawdz sobie jescze okładke tej ulotki i porównaj z orginalnymi, jeśli jest mniej gładka mniej połyskliwa to nastepny dowód ze nieorginalne;/
kimer kupiłeś te spodnie od tego sprzedawcy co podałeś linka wczesniej z allegro? jesli tak to ja tez niedawno te spodnie nabyłem ale rozmiar L który normalnie na mnie pasuje był bardzo ciasny , no i tez mialem podejzenie podróbki, więc je oddałem będąc w krk
Ty tez kupiłeś od niego?
ps jak dodać tutaj fotki bo jakośmi sie njie udaje normalnie przez forum
pozdrawiam
po tych twoich zdjęciach co dodałeś to widać ze chyba to nie są orginalne spodnie;/
tak jak wyzej pisałem niektóre literki są wypełnione
po drugie jest troche inna czcionka druku i napis ALPINESTARS jest jakby z przerwÄ…
tzn pisze:ALPINEST ARS, da sie zauwazyc taka przerwÄ™
a po trzecie jest dodatkowy adres na USA, a ze wszystkimi ulotkami z którymi sie spotkałem w sklepech jest tylko na Europe, a na tej twojej na USa i EU
Sprawdz sobie jescze okładke tej ulotki i porównaj z orginalnymi, jeśli jest mniej gładka mniej połyskliwa to nastepny dowód ze nieorginalne;/
kimer kupiłeś te spodnie od tego sprzedawcy co podałeś linka wczesniej z allegro? jesli tak to ja tez niedawno te spodnie nabyłem ale rozmiar L który normalnie na mnie pasuje był bardzo ciasny , no i tez mialem podejzenie podróbki, więc je oddałem będąc w krk
Ty tez kupiłeś od niego?
ps jak dodać tutaj fotki bo jakośmi sie njie udaje normalnie przez forum
pozdrawiam
- gripen
- Świeżak
Przepraszam czy "outlet" nie oznacza przypadkiem sklepu, w którym sprzedaje się końcówki serii, jak i towary "lekko" wybrakowane albo po naprawach? Bo zaczynacie mieć jakieś niemożliwe oczekiwania od towaru sprzedawanego za pół oryginalnej ceny.
-
Zimny72 - Zimny Drań
Normalne oczekiwania, to ze ktoś sprzedaje coś za pół ceny to jego wyłączna sprawa, nikt mu nie każe, sam wyznacza cenę jeśli natomiast sprzedaje podróbkę, czy uszkodzone rzeczy to wprowadza klienta w błąd. Jeśli ktoś pisze, że sprzedaje oryginalne spodnie A* to choćby kosztowały 15 zł, mają być oryginalne, inaczej jest oszustem i po prostu złodziejem, naciągaczem.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
tak Zimny masz racje z tym outletem, tylko ze te zdj ulotki co kimer dodał świadczą o tym ze to nie jest orginał czyli tak jak mówi SkoQ jest oszustwo...
powiem na moim doswiadczenie: pierwszą rzeczą z alpinestarsa którą kupiłem były rękawice i akurat sie trafiły blisko mnie za 100zł taniej niż były np w sklepie, wtedy jeszce nie miałem duzego pojęcia o podróbkach ale na szcesnie były orginalne(koleś je kupił w angli bo sobie składał komplet przed kupnem moto a potem moto nie kupił i tak mu zostały):)
drugą rzeczą którą kupiłęm to buty smx5 ale w sklepie firmowym w sączu wieć ok org, niedawno sprzedałem ciuchy roleffa i szukałem kompletu z alpiny, i tak ok 2 tyg temu trafiły mi sie własnie te spodnie o których mówimy, od tego samego sprzedawcy i głupi kupiłem bo dwa dni wczesniej uciekły mi org używki za poł ceny wiec jakos tak nie pomyślalem o tym ze mogą być podróbki, ale naszcescie tez miałem niedaleko wiec je oddałem poniewaz i tak były bardzo ciiasne,
pare dni temu kupiłem uzywaną skóre gp plus , oczywiscie pojechałem zobaczyłem posprawdzałem i ok org wiec wziołem, szukam jakiś spodni i teraz juz jak cokolwiek kupie z allegro to raczej tylko odbiór osobisty lub ew jak sprzedający ma na to paragon ze sklepu firmowego i te ulotki do tego;) bo nawet kupując wczesniej mógł trafić na pdróbke których jest duzo;/
także jak coś jest na allegro nowe a jest za polowe ceny jak w sklepach to 99% to podrobka, nie ma tu o czym gadac:) ktos jak sprzedaje to wie po ile taka rzecz lata, widać po cenach sklepów które tez handluja na allegro i ceny miedzy nimi prawie sie nie róznia a jak jest róznica to max 20 zł:P
dzięki za uwage
powiem na moim doswiadczenie: pierwszą rzeczą z alpinestarsa którą kupiłem były rękawice i akurat sie trafiły blisko mnie za 100zł taniej niż były np w sklepie, wtedy jeszce nie miałem duzego pojęcia o podróbkach ale na szcesnie były orginalne(koleś je kupił w angli bo sobie składał komplet przed kupnem moto a potem moto nie kupił i tak mu zostały):)
drugą rzeczą którą kupiłęm to buty smx5 ale w sklepie firmowym w sączu wieć ok org, niedawno sprzedałem ciuchy roleffa i szukałem kompletu z alpiny, i tak ok 2 tyg temu trafiły mi sie własnie te spodnie o których mówimy, od tego samego sprzedawcy i głupi kupiłem bo dwa dni wczesniej uciekły mi org używki za poł ceny wiec jakos tak nie pomyślalem o tym ze mogą być podróbki, ale naszcescie tez miałem niedaleko wiec je oddałem poniewaz i tak były bardzo ciiasne,
pare dni temu kupiłem uzywaną skóre gp plus , oczywiscie pojechałem zobaczyłem posprawdzałem i ok org wiec wziołem, szukam jakiś spodni i teraz juz jak cokolwiek kupie z allegro to raczej tylko odbiór osobisty lub ew jak sprzedający ma na to paragon ze sklepu firmowego i te ulotki do tego;) bo nawet kupując wczesniej mógł trafić na pdróbke których jest duzo;/
także jak coś jest na allegro nowe a jest za polowe ceny jak w sklepach to 99% to podrobka, nie ma tu o czym gadac:) ktos jak sprzedaje to wie po ile taka rzecz lata, widać po cenach sklepów które tez handluja na allegro i ceny miedzy nimi prawie sie nie róznia a jak jest róznica to max 20 zł:P
dzięki za uwage
- gripen
- Świeżak
Kiedyś miałem na osiedlu chłopaka, który miał rower ROMET, ale każdemu wmawiał, że to TREK, tylko akurat ta naklejka mu się bardziej podoba.
Źle wydrukowaną metkę się wymienia, a nie sprzedaje towar do outletu. Oddaj to póki możesz i przebolej brak gwiazdy na nogach, szkoda zdrowia. Widziałem podrabiane rękawiczki A* po miesiącu jazdy.

Źle wydrukowaną metkę się wymienia, a nie sprzedaje towar do outletu. Oddaj to póki możesz i przebolej brak gwiazdy na nogach, szkoda zdrowia. Widziałem podrabiane rękawiczki A* po miesiącu jazdy.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
niestety zakupiłem te spodnie przez tablica.pl a nie przez allegro wiec ciężko jest odzyskać kasę , trudno , pozostaną na letnie , krótkie wyjazdy , dzięki wszystkim za informacje , może innym też się przydadzą , koleś ciągnie ciuchy z uk wiec radze zapamiętać sobie jego nick z tablicy i allegro by się nie naciąć albo kupować jedynie z możliwością odesłania - temat można zamknąć ;D pozdrawiam
LwG
- kimer
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości