Parowanie okularów w kasku
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Właśnie z tego, co pamiętam, to w Visionie wcisnęli mi te iWeary. Kupa kasy poszła, ale można było na szczęście zwrócić i wymienić na okulary.
Wadę mam podobną do Ciebie, ale będzie jakaś różnica między lewym a prawym okiem.
Spróbuję najpierw jednodniowych, jak będzie ok to potem może te, które Ty obecnie masz.
Dzięki wielkie za dyskusję
Dam znać jak się czuję i co wybrałem.
Pozdrowienia!
Wadę mam podobną do Ciebie, ale będzie jakaś różnica między lewym a prawym okiem.
Spróbuję najpierw jednodniowych, jak będzie ok to potem może te, które Ty obecnie masz.
Dzięki wielkie za dyskusję

Pozdrowienia!
MT-07
-
Marsjanin - Bywalec
Ja mam na jednym oku -1,75 a na drugim -2,25, i kupuję dwa opakowania o odpowiedniej mocy. Nie ma w tym nic problematycznego. Nie radzę nosić innych mocy niż zalecane przez okulistę dla danego oka, szczególnie jak różnica na jednym i drugim oku jest wyraźna.
A co do ściągania i zakładania, to najłatwiej robić to przed lustrem - dokładnie widać so się robi, i gdzie się trafia
A co do ściągania i zakładania, to najłatwiej robić to przed lustrem - dokładnie widać so się robi, i gdzie się trafia

- botar
- Świeżak
Dlaczego zamknąć? Temat dalej aktualny, ale piszemy o sposobach na parowanie okularów a nie soczewkach, ja jak na razie nie mam 100% sposobu na tą niedogodność ale jakoś sobie radzę i nawet jazda w kominiarce jakoś mi nie przeszkadza jedynie podczas postoju na światłach trzeba uchylić trochę wizjer i miarowo i powoli oddychać. Nie używam żadnych płynów, ale jak ktoś ma jakieś doświadczenia to proszę pisać. Słyszałem żeby umyć szkła samym płynem do naczyń (ludwik) i spłukać.
R1---->GSF 1200s
- meverick72
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości