Nałokietniki warto kupować czy nie warto ?
• Strona 1 z 1
Nałokietniki warto kupować czy nie warto ?
Witam, mam problem ostatnio zaliczyłem dosyć bolesną glebę na motocrosie i pozdzierałem nogę i od razu zamówiłem ochraniacze na kolana (wiadome polak mądry po szkodzie) ale teraz pytanie do was czy warto również nałokietniki kupować ? Posiadam buzer nie na siace.
I jak w ogóle dobrać rozmiar nałokietników jak nigdzie nie ma tabel z rozmiarami ;/
I jak w ogóle dobrać rozmiar nałokietników jak nigdzie nie ma tabel z rozmiarami ;/
- jarekkuki
- Świeżak
rozmiary są uniwersalne, lub będą w 2 wersjach- s/m i l/xl. Możesz spróbować zadzwonić do polandposition- kiedyś importowali thora i evs'a- dwie bardzo dobre firmy zajmujące się tego typu rzeczami.
-
kravec - Administrator
Myślę, że warto. Jak wiadomo, ochrony nigdy za mało. Mogłeś zamówić z 1 przesyłka nakolanniki i nałokietniki, ale już po fakcie.
Bo to sposób jest na laski, mieć motocykl i dwa kaski...
-
BlackHawk_r1 - Świeżak
Ja sie zastanawiałem nad kupnem nakolanników ale w końcu zrezygnowałem bo po co. Pare dni pózniej uderzyłem kolanem w kamienia i dwa tygodnie nogi nie zgiełem siedziałem se w łóżku przez dwa tygodnie
nie zastanawiaj sie ino kupuj.

- pioterk111
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości