Zobacz wÄ…tek - 2 pytania (kurtka i kask)
NAS Analytics TAG

2 pytania (kurtka i kask)

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

2 pytania (kurtka i kask)

Postprzez spik3r » 2/4/2013, 19:35

1. Co powiecie na temat kurtek/kombinezonow Adrenaline ? Jak sie maja do tych typu Alpinestar, bo jednak cena jest 2x wieksza ;/

2. HJC czy SKARK co do kaskow :) ?

Pytam i pytam bo Panowie nie wiem co zrobic, czy przeznacyzc na kombi 2 tysiaki, czy najpierw kupic kurtke Alpiny a potem po dozbieraniu kasy spodnie itp ? Bo na raz nie dam rady. Nie wiem co robic, czy moze jednak zaoszczedzic i kupic tanszy ubior ? Typu Adrenaline ? W sklepie mowiono mi ze nie jest to taki zly produkt.
spik3r
Świeżak

Postprzez power_bit » 2/4/2013, 19:55

Zamotałeś, że nie wiadomo o co chodzi. Napisz krótko na jaki motocykl, teksty czy skóra, jaki budżet? Adrenalinie nie jest to aplin i średnio polecam, jest sporo innych dobrych firm. Co do kasków to napisałeś bardzo ogólnie, firma jak firma, o jakie modele kasków chodzi?
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
power_bit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spik3r » 2/4/2013, 20:07

Skora skora, na sporta : )
Na teraz budzet to niespelna 2000zl. I wiec pytanie, czy lepiej teraz sama kurtke np alpinestars kupic, i dorobic i np spodnie kupic? Czy teraz od razu cale kombi typu adrenaline?

A kaski to chodzilo mi o ogolna opinie, tak jak pytanie, bo w sklepie typek powiedzial ze sharki sa podobne jakoscia itp do hjc.

Rowniez pytam o to czy ktos mial ubior ADrenaline , czy jest lepsze niz np TSCHUL etc?

Co do tych firm to chodzi mi glownie o te co sa w sklepach intermotors bo w takim chce sie ubraC :) Tam wszystkich nie ma :)
spik3r
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości

na górê