Zobacz wÄ…tek - Czy kaski Shark'a ewentualnie AGV sÄ… dobre?
NAS Analytics TAG

Czy kaski Shark'a ewentualnie AGV sÄ… dobre?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Czy kaski Shark'a ewentualnie AGV sÄ… dobre?

Postprzez Zviezda » 9/1/2013, 11:55

Witam!

Jestem nowy na forum, ale serwis Scigacz.pl znam już od dobrych paru lat. Na motocyklach jeżdżę dopiero od 1,5 roku - moja wiedza i umiejętności podstawowe. Aktualnie śmigam w chińskim badziewnym kasku marki LS2 - strach się bać... I pora zainwestować w bezpieczeństwo. Mam możliwość kupienia nieco taniej nowego kasku Sharka ewentualnie AGV. 200zł mogę na tej transakcji zaoszczędzić. Pytanie czy kaski tych wyżej wymienionych marek są dobre? Ewentualnie jaki model mi polecacie? Celuję coś w przedziale 500 - 1000 zł ceny rynkowej. Przede wszystkim najważniejsze jest bezpieczeństwo, a więc kask tylko i wyłącznie integralny. Wymagam jeszcze nie parującej i przeciwsłonecznej blendy + dobra wentylacja. Cała konstrukcja kasku wraz z skorupą musi być na tyle solidna, aby ratowała mnie w tych podbramkowych sytuacjach... odpukać... Z góry dziękuję za wszelkie rady. Pozdrawiam!

Zviezda
Zviezda
Świeżak

Postprzez sewii » 9/1/2013, 12:20

NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
sewii
Świeżak

Postprzez Miczab » 9/1/2013, 12:26

Mam coś idealnego do Twoich wymagań. HJC RPHA-10, wszedł teraz nowy model R PHA-10+ i wyprzedajemy modele z ubiegłego sezonu. http://sklep.scigacz.pl/advanced_search ... s=r-pha+10
Sam jeżdżę w malowaniu Jerez i jestem z kasku mega zadowolony. Na PW masz szczegóły.
Miczab - Twój partner w motozakupach ;)
Miczab
Administrator

Postprzez power_bit » 9/1/2013, 16:41

Posiadam S900 i jestem bardzo zadowolony, w porównaniu do LS2 Shogun to dzień do nocy.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
power_bit
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê