Jaki Fender Eliminator do GSXR k7 600
• Strona 1 z 1
Jaki Fender Eliminator do GSXR k7 600
Witam
Zima więc i inwestycje w motocykl, przeglądy i inne
Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu krótkiego (dużo ładniejszego) uchwytu tablicy rejestracyjnej.
Fajnie jakby był regulowany kąt nachylenia i możliwe takie ustawienie tablicy, by przy ewentualnych niechcianych zdjęciach nie było łatwo odczytać numerów
Ochrona prywatności i takie tam
Zainteresowała mnie Barracuda LED - jednak z tym podświetleniem to koszt ok 300zł! Troszkę dużo - niby mogę tyle dać , ale czy jest sens w ogóle inwestować w światełko ?? To koszt ok 100 zł
Może jakiś inny producent ?
Główne kryteria : Możliwość doboru optymalnego położenia oraz montaż bez żadnych przeróbek.
Dzięki za pomoc i czekam na propozycje
Zima więc i inwestycje w motocykl, przeglądy i inne

Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu krótkiego (dużo ładniejszego) uchwytu tablicy rejestracyjnej.
Fajnie jakby był regulowany kąt nachylenia i możliwe takie ustawienie tablicy, by przy ewentualnych niechcianych zdjęciach nie było łatwo odczytać numerów

Zainteresowała mnie Barracuda LED - jednak z tym podświetleniem to koszt ok 300zł! Troszkę dużo - niby mogę tyle dać , ale czy jest sens w ogóle inwestować w światełko ?? To koszt ok 100 zł
Może jakiś inny producent ?
Główne kryteria : Możliwość doboru optymalnego położenia oraz montaż bez żadnych przeróbek.
Dzięki za pomoc i czekam na propozycje

- kozlos
- Świeżak
- bogdanerrr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości