Zobacz wÄ…tek - Jaki kombinezon polecacie?
NAS Analytics TAG

Jaki kombinezon polecacie?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Jaki kombinezon polecacie?

Postprzez matiq121 » 12/10/2012, 13:40

Cześć przymierzam się do zakupu nowych ciuszków na nowy sezon i upatrzyłem sobie komplecik RST tractech tzn kombinezon buty i rękawice. Jest może ktoś kto śmiga w takich ciuszkach i mógłby napisać swoją opinię na ich temat? Może jesteście w stanie polecić coś lepszego za podobną kasę. Budżet do 2500zł. A i jeszcze jedno bardzo spodobał mi się biały komplecik tylko nie wiem jak z utrzymaniem tego w czystości ma może ktoś białą skórę na moto? Ciężko to utrzymać w przyzwoitym stanie?
matiq121
Świeżak

Postprzez lucyfer78 » 12/10/2012, 16:33

RST to spoko firma i będzie ci służył. Jeżeli chodzi o utrzymanie białego koloru to po prostu musisz (zresztą jak z każdym skórzanym kombi) na dzień dobry je zaimpregnować i nałożyć warstwę ochronną. Nie będzie wtedy bród się wpijał tak bardzo i czyszczenie nie skomplikuje ci życia. Do tego skóra zyska na elastyczności (szybciej i lepiej się ułoży) no i bedzie mocniejsza.
Podobna alternatywa warta rozważenia to komplet Richa speer i spodnie viper. oglądałem w moto-akcesoriach jak kumpel kupował coś tam. RST znam od strony importera. Obydwie marki dla mnie godne polecenia.
lucyfer78
Świeżak

Postprzez hubi199 » 12/10/2012, 18:20

Kombi jak najbardziej, co do rękawic potrafią puszczać kolor, jeśli to ci nie przeszkadza bierz je śmiało, znajomy kupił je bo tanie były i jedyny minus jak narazie to właśnie kolor puszcza
hubi199
Bywalec

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê