Jaki kombinezon polecacie?
• Strona 1 z 1
Jaki kombinezon polecacie?
Cześć przymierzam się do zakupu nowych ciuszków na nowy sezon i upatrzyłem sobie komplecik RST tractech tzn kombinezon buty i rękawice. Jest może ktoś kto śmiga w takich ciuszkach i mógłby napisać swoją opinię na ich temat? Może jesteście w stanie polecić coś lepszego za podobną kasę. Budżet do 2500zł. A i jeszcze jedno bardzo spodobał mi się biały komplecik tylko nie wiem jak z utrzymaniem tego w czystości ma może ktoś białą skórę na moto? Ciężko to utrzymać w przyzwoitym stanie?
- matiq121
- Świeżak
RST to spoko firma i będzie ci służył. Jeżeli chodzi o utrzymanie białego koloru to po prostu musisz (zresztą jak z każdym skórzanym kombi) na dzień dobry je zaimpregnować i nałożyć warstwę ochronną. Nie będzie wtedy bród się wpijał tak bardzo i czyszczenie nie skomplikuje ci życia. Do tego skóra zyska na elastyczności (szybciej i lepiej się ułoży) no i bedzie mocniejsza.
Podobna alternatywa warta rozważenia to komplet Richa speer i spodnie viper. oglądałem w moto-akcesoriach jak kumpel kupował coś tam. RST znam od strony importera. Obydwie marki dla mnie godne polecenia.
Podobna alternatywa warta rozważenia to komplet Richa speer i spodnie viper. oglądałem w moto-akcesoriach jak kumpel kupował coś tam. RST znam od strony importera. Obydwie marki dla mnie godne polecenia.
- lucyfer78
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości