Które buty najlepsze
• Strona 1 z 1
Które buty najlepsze
Witam,
Czy mógłby mi ktoś polecić, które buty z tych byłyby najlepszym wyborem?
Alpinestars SMX 5 2012
Buty Sidi Cobra
SIDI FUSION
SIDI B2
SIDI VERTIGO
Dodam, że jeżdżę na Kawie er6n, więc moto szosowo-turystyczne. Może i buty by trzeba takie jakieś całkiem inne dobrać, nie wiem, choć takie mi się lepiej podobają i jak mierzyłem co niektóre z tych proponowanych to leżą dobrze…
Czy mógłby mi ktoś polecić, które buty z tych byłyby najlepszym wyborem?
Alpinestars SMX 5 2012
Buty Sidi Cobra
SIDI FUSION
SIDI B2
SIDI VERTIGO
Dodam, że jeżdżę na Kawie er6n, więc moto szosowo-turystyczne. Może i buty by trzeba takie jakieś całkiem inne dobrać, nie wiem, choć takie mi się lepiej podobają i jak mierzyłem co niektóre z tych proponowanych to leżą dobrze…
- kajak
- Świeżak
W Cobra nie ma żyłek. : )
Jak coś wybierzesz, to zapraszam - zrobimy dobrą cenę, bo mam jeszcze kilka par na wyprzedaży. Ja skłaniałbym się do Cobry lub B2 jeśli bardziej budżetowo.
pzdr
Jak coś wybierzesz, to zapraszam - zrobimy dobrą cenę, bo mam jeszcze kilka par na wyprzedaży. Ja skłaniałbym się do Cobry lub B2 jeśli bardziej budżetowo.
pzdr
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
haha jakie żyłki ci przeszkadzają w jeździe po mieście? idiotą jesteś?
jak nigdy nawet nie miałeś na nogach SIDI to się nie wypowiadaj.
ja osobiście mam SIDI VORTICE w zimę kupiłem za kwotę za którą teraz stoją VERTIGO, buty są rewelka POLECAM
jak nigdy nawet nie miałeś na nogach SIDI to się nie wypowiadaj.
ja osobiście mam SIDI VORTICE w zimę kupiłem za kwotę za którą teraz stoją VERTIGO, buty są rewelka POLECAM
- Bosman
- Świeżak
Miałem SIDI (2 pary) a teraz mam SMX Plus i jednak te ostatnie polecam. Niestety ale pod względem wygody SIDI nie umywa sie do SMX plus.
Przy Vertigo jest tylko jedna żyłka wiec buty zakłada się bardzo szybko i sprawnie, ale jak ktoś myśli poważnie o Vortice i ma zamiar latać w tym nie po torze to proponowałbym jeszcze raz to przemyśleć... można się zajebać z tymi butami...
Przy Vertigo jest tylko jedna żyłka wiec buty zakłada się bardzo szybko i sprawnie, ale jak ktoś myśli poważnie o Vortice i ma zamiar latać w tym nie po torze to proponowałbym jeszcze raz to przemyśleć... można się zajebać z tymi butami...
ZX-10R
- sebasbox
- Świeżak
Ja mam vortice (wyglądały na najbezpieczniejsze w swojej klasie) i potwierdzam, że zakładanie tych butów to jakieś 10 minut i potrzebny taboret
Mi to nie przeszkadza, bo to już taki rytuał jest i w tym czasie rozgrzewam moto. Poza tym są całkiem fajne i bardzo wygodne - fajnie działa wentylacja (ja mam wersję AIR)

-
exaco - Świeżak
provit nie pisz nic o mnie bo sam nikogo nie szanujesz, jesteś ze wsi przejazdem w Warszawie i tego nie szanujesz pisząc Warszaffka itp. a gdyby nie obecna Stolica nie było by ciebie i twojego grajdoła z którego pochodzisz.
btw. Bierz SIDI nie będziesz zawiedziony
btw. Bierz SIDI nie będziesz zawiedziony
- Bosman
- Świeżak
Mam Sidi Vertigo w wersji air. Buty super. Jednak miałem okazję przejechać się w Vortice kolegi i jeżeli będę zmieniał moje to kupię tym razem ten wyższy model. Łatwiej je dopasować do nogi. Tak więc sam nie mam ale polecam. Jak wcześniej pisałem mam też Daytony Burdit goretexowe na mokre i chłodne dni. Dlatego wersja air Sidi jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Mam smx4 i sidi vortice. Do codziennej jazdy o wiele wygodniejsze sa smx. Sidi nosilem tylko kilka razy. Mimow wszystko sitka zastsowana w srodku powoduje ze czasem szorowanie o cebulki wlosow. Niewygodne w chodzeniu.
Pzdr.
SMX4 mam kilka lat i nie narzeeka i sa wieksze sidi o numer wieksze musze kupiwac. Jak masz gruba lydke to szukaj 4 bo sa super.
Obczaj jeszcze DAytony bo so super buty.
Pzdr.
SMX4 mam kilka lat i nie narzeeka i sa wieksze sidi o numer wieksze musze kupiwac. Jak masz gruba lydke to szukaj 4 bo sa super.
Obczaj jeszcze DAytony bo so super buty.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe