Kask a okulary
• Strona 1 z 1
Kask a okulary
Nie pomyslalem o tym wczesniej, ale po kupnie kasku okazalo sie ze ciezko mi zmiescic pod nimi okulary. Macie na to jakis patent czy to standardowy problem?
- Rafcioso
- Świeżak
Ja osobiście jeżdżę bez okularów, wkładam je do futerału, a futerał do kurtki, co do drugiej opcji to wiem, że niektóre sharki mają specjalne wycięcie w gąbkach w kasku, na okulary, szkoda, że o tym wcześniej nie pomyślałeś.
- InuYasha
- Świeżak
InuYasha napisał(a):Ja osobiście jeżdżę bez okularów
Musisz mieć niewielką wadę wzroku, że jeździsz bez okularów, albo masz w dupi* swoje i innych bezpieczeństwo. Ponadto jeśli na badaniach lekarskich wyszło, że masz wadę wzroku i musisz jeździć w okularach zostało to wprowadzone do twojego prawa jazdy, podczas standardowej kontroli dostaniesz mandat.
Problem z okularami już przerabiałem tyle, że mam dobry wzrok i mówię o okularach przeciwsłonecznych. W starym kasku nie posiadałem blendy przeciwsłonecznej dlatego tez podczas jazdy w słońcu wkładałem gogle i maneta w dół

-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
gdiześ widziałem takie "sportowe" oprawki do okularów, w sensie ramki na szkła są plastikowe, a nanośniki są z takiej niby twardej gumy i przylegają do głowy, myślę, że to by się sprawdziło
niestety nie wiem jaki to koszt ...
ja osobiście okulary wożę w kieszeni jak kolega InuYasha, nie jeżdżę w nich

ja osobiście okulary wożę w kieszeni jak kolega InuYasha, nie jeżdżę w nich

CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości