Zobacz wątek - Spodnie niby na długość ok, a na moto już krótkie ...
NAS Analytics TAG

Spodnie niby na długość ok, a na moto już krótkie ...

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Spodnie niby na długość ok, a na moto już krótkie ...

Postprzez PieraÅ› » 10/8/2012, 20:22

Yo.

Jako, że już po egzaminie i oczekuję na prawko, to do kasku i rękawic dokupiłem kurtkę OZONE NEO i spodnie OZONE CARGO i ..... niby spodnie L dla na 178-183cm wzrostu i po założeniu na długość ok ale jak wsiadłem na GPZ to trochę się mocno na nodze skurczyło :-) Generalnie na początku za bardzo bo ochraniacz kolanowy podsunął się do góry i podciągnął za sobą spodnie ale nawet po przesunięciu go mam wrażenie, że podniosły się za bardzo - to norma? Czy jednak powinienem był kupić spodnie jakby za długie? Teraz muszę dokupić jeszcze buty ale jak na początku chciałem takie do kostki to teraz wiem, że muszą być długie :/
Życie ma się tylko jedno ... jak często o tym zapominamy.
PieraÅ›
Świeżak

Postprzez kalin20 » 10/8/2012, 21:13

Kupując spodnie trzeba przymierzyć się z nimi na moto, inaczej nie dowiesz się czy są dobre.
Z reguły spodnie kupuje sie odrobinę większe niż spodnie codzienne.
Może też być tak że to ochraniacz ciągnie spodnie do góry i wyglądają na za krótktkie
https://www.facebook.com/RometDivision
kalin20
Świeżak

Postprzez PieraÅ› » 10/8/2012, 23:03

to w sumie z tego filmiku rozumiem, ze jednak dobrze dobralem. faktycznie sa powyzej kostki na motorze, a jak stalem mialem wrazenie ze ochraniacz kolana jest ponizej jego i dopiero jak siedze na moto to zakrywa kolano.

dzieki provit !!! mam nadzieje, ze dobrze odebralem przekaz :)
Życie ma się tylko jedno ... jak często o tym zapominamy.
PieraÅ›
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê