kurtka motocyklowa-proszÄ™ o pomoc
• Strona 1 z 1
kurtka motocyklowa-proszÄ™ o pomoc
Witam Was serdecznie.
Zwracam się z prośbą o doradzenie mi kurtki tekstylnej/skórzanej do 600 zł maks.
Mieszkam we Wrocławiu, więc szukam kurteczki najlepiej w tym mieście, aby móc ją przymierzyć i dopasować do siebie. Znalazłem fajną skórke z armoura. Co o niej myślicie?
http://allegro.pl/kurtka-motocyklowa-sk ... 29588.html
bede lał się potem w niej?
Jeżeli już będe jakąś kupował na co zwrócić szczególną uwagę?
Jak każdy-nie zamierzam mieć slizgów, lecz jakakolwiek ochrona ciała, nerek i kręgosłupa mi się przyda, bo wnuczkowi ręki nie podam na pasach
Serdecznie pozdrawiam, Marcin.
Zwracam się z prośbą o doradzenie mi kurtki tekstylnej/skórzanej do 600 zł maks.
Mieszkam we Wrocławiu, więc szukam kurteczki najlepiej w tym mieście, aby móc ją przymierzyć i dopasować do siebie. Znalazłem fajną skórke z armoura. Co o niej myślicie?
http://allegro.pl/kurtka-motocyklowa-sk ... 29588.html
bede lał się potem w niej?
Jeżeli już będe jakąś kupował na co zwrócić szczególną uwagę?
Jak każdy-nie zamierzam mieć slizgów, lecz jakakolwiek ochrona ciała, nerek i kręgosłupa mi się przyda, bo wnuczkowi ręki nie podam na pasach

Serdecznie pozdrawiam, Marcin.
"gdy zakładam kask zaczynam inaczej patrzeć na świat"
- Evilowski
- Świeżak
Re: kurtka motocyklowa-proszÄ™ o pomoc
Evilowski napisał(a):bede lał się potem w niej?.
Tak. Szukasz czegoś z najniższej półki także cudów się nie spodziewaj. Brak otworów wentylacyjnych, powierzchni perforowanej i membrany.
Tragedii nie ma. Sam trochę przelatałem w podobnej kurtce i dopóki słońce zbyt mocno nie świeciło było dobrze. Moja była bardzo solidna i całkiem nieźle zniosła glebę.
Taką kurtkę musisz zobaczyć na własne oczy. O przymiarce już nawet nie wspomnę.
-
bryk77 - Stały bywalec
Nie bierz tej kurtki...
...ja jÄ… wezmÄ™
dzisiaj bylem u nich i ogladalem ciuszki. zrobily na mnie dobre wrazenie. co do wentylacji to pod pachami sa wstawki z jakiegos maerialu oddychajacego wiec nie powinno byc dramatu.
tez szukam sprzetu z półki budzetowej i ten jest calkiem niezly jesli chodzi o stosunek cena/jakosc.
...ja jÄ… wezmÄ™

dzisiaj bylem u nich i ogladalem ciuszki. zrobily na mnie dobre wrazenie. co do wentylacji to pod pachami sa wstawki z jakiegos maerialu oddychajacego wiec nie powinno byc dramatu.
tez szukam sprzetu z półki budzetowej i ten jest calkiem niezly jesli chodzi o stosunek cena/jakosc.
- Alias83
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości