buty turystyczne do 500-600zł
• Strona 1 z 1
buty turystyczne do 500-600zł
Zgodnie z zasadą ...jako nowicjusz na forum chciałbym się najpierw przywitać.
Proszę doświadczonych kolegów o pomoc w zakupie butów. Kryteria:
-buty do jazdy turystycznej
-wygodne do chodzenia
-długie
-cena do 500-600zł
Wiem że za tę cenę można kupić raczej "kapcie" ale więcej nie wycisnę z kieszeni a chciałbym jeszcze zmienić opony przed sezonem i kupić kilka rzeczy. Proszę nie dawać komentarzy typu "dozbieraj kilka stów i kup SIDI". Mam tyle kasy i potrzebuje butów na jeden sezon-może w przyszłym kupie coś porządnego. Puki co lepsze takie niż jazda w adidaskach. Jaki marki polecacie w tej cenie, jakich zdecydowanie nie polecacie?
Pozdrawiam
Proszę doświadczonych kolegów o pomoc w zakupie butów. Kryteria:
-buty do jazdy turystycznej
-wygodne do chodzenia
-długie
-cena do 500-600zł
Wiem że za tę cenę można kupić raczej "kapcie" ale więcej nie wycisnę z kieszeni a chciałbym jeszcze zmienić opony przed sezonem i kupić kilka rzeczy. Proszę nie dawać komentarzy typu "dozbieraj kilka stów i kup SIDI". Mam tyle kasy i potrzebuje butów na jeden sezon-może w przyszłym kupie coś porządnego. Puki co lepsze takie niż jazda w adidaskach. Jaki marki polecacie w tej cenie, jakich zdecydowanie nie polecacie?
Pozdrawiam
- Badyl_ER5
- Świeżak
- prowinski
- Świeżak
Dzięki za konstruktywne komentarze. Proszę o więcej. Czy któryś z kolegów jeżdził w tych TCX SS SPORT?
Rozwazałem jeszcze:
-ADRENALINE CRX
-FALCO SIRIUS
-SONIC Prexport
-MODEKA LAGUNA
-OZONE DARTH
-DIADORA EAGLE
Proszę o opinie na temat tych butów jeśli ktoś używał lub zna.
Pozdr.
Rozwazałem jeszcze:
-ADRENALINE CRX
-FALCO SIRIUS
-SONIC Prexport
-MODEKA LAGUNA
-OZONE DARTH
-DIADORA EAGLE
Proszę o opinie na temat tych butów jeśli ktoś używał lub zna.
Pozdr.
- Badyl_ER5
- Świeżak
Adrenaline crx sa git. Sam w nich co prawda na razie zrobiłem 1000 bo kupiłem pod koniec sezonu, ale mogę powiedzieć ze sa wygodne. Co do wykonania nie jest ono na pewno na poziomie as czy sidi ale jak za ta kasę moim zdaniem wybór dobry.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Witaj
Ja kupiłem tanie buty na "jeden sezon" niedaleko Ciebie w Jabłonnie ( http://www.motorsport.waw.pl/but.html ). Kosztują niezadużo. Wytrzymały mi 3 sezony. dopiero pod koniec zeszłego roku podeszwa zaczęła się odklejać. Ogólnie dość wygodne, można spokojnie chodzić. W gorące dni oczywiście grzały bo wentylacji żadnej nie mają, ale dało się wytrzymać. Nawet w tureckich i greckich upałach dało się przeżyć. Teraz kupiłem SMX-5. W moto akcesoriach kosztowały koło 800-900zł, ale ja na allegro znalazłem za niecałe 700 (w tym przesyłka). Jest dużo pozytywnych opinii o tych butach, ale ja póki co nie miałem dużo okazji żeby je sprawdzić (2 rundki po mieście w lutym i marcu to za mało żeby oceniać)
Ja kupiłem tanie buty na "jeden sezon" niedaleko Ciebie w Jabłonnie ( http://www.motorsport.waw.pl/but.html ). Kosztują niezadużo. Wytrzymały mi 3 sezony. dopiero pod koniec zeszłego roku podeszwa zaczęła się odklejać. Ogólnie dość wygodne, można spokojnie chodzić. W gorące dni oczywiście grzały bo wentylacji żadnej nie mają, ale dało się wytrzymać. Nawet w tureckich i greckich upałach dało się przeżyć. Teraz kupiłem SMX-5. W moto akcesoriach kosztowały koło 800-900zł, ale ja na allegro znalazłem za niecałe 700 (w tym przesyłka). Jest dużo pozytywnych opinii o tych butach, ale ja póki co nie miałem dużo okazji żeby je sprawdzić (2 rundki po mieście w lutym i marcu to za mało żeby oceniać)
- niesiob
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości