damska kurtka sportowa z wypinana membrana
• Strona 1 z 1
damska kurtka sportowa z wypinana membrana
Hej
Wybaczcie, bo ten temat pewnie byl pincet razy juz, ale niestety przy wyszukiwaniu wyskakuje mi jakis fatal error.
Szukam damskiej kurtki w stylu modeka roma (krotka, wypinana membrana. wypinana podpinka, najlepiej jakies wstawki z meshu) Roma jest kurtka bardzo dobra, ale szukam czegos rowniez atrakcyjnego dla oka dla kobity. Znalazlem ixon electra ale slabo z dostepnoscia. Poleci cos ktos jeszcze w kategorii good value for money
tj nie jakas szmata za grosze ale tez nie jakis ultra super hit za grube pieniadze. Powiedzmy w cenie Romy
Dzieki z gory
Wybaczcie, bo ten temat pewnie byl pincet razy juz, ale niestety przy wyszukiwaniu wyskakuje mi jakis fatal error.
Szukam damskiej kurtki w stylu modeka roma (krotka, wypinana membrana. wypinana podpinka, najlepiej jakies wstawki z meshu) Roma jest kurtka bardzo dobra, ale szukam czegos rowniez atrakcyjnego dla oka dla kobity. Znalazlem ixon electra ale slabo z dostepnoscia. Poleci cos ktos jeszcze w kategorii good value for money

Dzieki z gory

- warmplace
- Świeżak
No tak ja mam rome i jestem bardzo zadowolony ale zastanawiam sie czy ta wypinana membrana jest az tak bardzo niezbedna lasce - dla mnie jest nieodzwona, ale kobity sie tak chyba nie pocą:DD.. zastanawiam sie czy jest jakas w miare tania (no bo 600 zł to raczej tanio jak na taki sprzet) kurtka na moto z dobra wentylacja ale tez dobra na chłodne dni. Roma moim zdaniem taka kurciałą jest, ale jest że tak powiem "mało damska":)
Slyszal ktos cos o czymsz takim
?http://allegro.pl/kurtka-motocyklowa-rebelhorn-midnight-r-xs-damska-i2214623426.html
Slyszal ktos cos o czymsz takim
?http://allegro.pl/kurtka-motocyklowa-rebelhorn-midnight-r-xs-damska-i2214623426.html
- warmplace
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości