Dark Smoke czy lustro
• Strona 1 z 1
Dark Smoke czy lustro
Która szyba:
- Dark Smoke
- Lustrzanka (powłoka)
jest ciemniejsza w środku?
Dotychas miałem lustrzankę złotą i widok był jakbym miał okulary przeciwsłoneczne. Czy w szybie Dark Smoke jest ciemniej czy nie?
- Dark Smoke
- Lustrzanka (powłoka)
jest ciemniejsza w środku?
Dotychas miałem lustrzankę złotą i widok był jakbym miał okulary przeciwsłoneczne. Czy w szybie Dark Smoke jest ciemniej czy nie?
-
Kirgeron - Świeżak
ja mam smoke, ogolnie dobrze sie jezdzi slonce nie razilo z zewnatrz wyglada naprawde strasznie ale nie jest az tak ciemno daje rade jezdzic i noca wiec chyba tragedii niema. A z zewnatrz jest czarna jak smola 

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Vargon no ok, przepraszam :* szybka jest naprawde dark
ale daje rade wieczorem w nocy tylko raz jechalem tak ze bylo ciemno jak w...
ale oswietlone drogi mam u siebie w miescie dobrze wiec nie bylo problemu ale gdy wyjechalem na wioche to fakt szyba w gore i ciagniecie sie 60km/h (zimno w ch... bylo
)
co do lustra to bym sprawil sobie kozacko wyglada niestety zaden z znajomkow niema takiej, moze dukupie taka akcesoryjna do kasku na kolejne lato bedzie +10 do lansu

co do lustra to bym sprawil sobie kozacko wyglada niestety zaden z znajomkow niema takiej, moze dukupie taka akcesoryjna do kasku na kolejne lato bedzie +10 do lansu

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Hello, few questions for anyone
the sports betting champ (otwórz link)
- abosalkdu
- Świeżak
Witam Wszystkich. Czarna szybka najlepiej sprawdza się na słońcu,którego teraz będzie niestety coraz mniej. W sumie to można powiedzieć,że jest ona niezastąpiona. Ale po zmroku warto mieć zamiennik.
- Sklep-Motocyklowy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości