GP PRO z allegro
• Strona 1 z 1
GP PRO z allegro
Witam mam zamiar zamówić GP PRO z allegro.
Wie ktoś może jak mierzyć rozmiar rękawic ?
I czy sÄ… one orginalne?
Tu daje link do zdjęć : http://imageshack.us/g/190/52728484.jpg/
Wie ktoś może jak mierzyć rozmiar rękawic ?
I czy sÄ… one orginalne?
Tu daje link do zdjęć : http://imageshack.us/g/190/52728484.jpg/
- gracu0
- Świeżak
Kolega zamówił sobie takie same na allegro,niby dobra cena sie wydawała bo jakoś 300zł chyba czy coś takiego. Niestety popruły mu się po miesiącu i jeden ochraniacz na kostki pekł. Nie było gleby ani nic takiego, jakiś wadliwy model mu się trafił albo takie podróbki.
Co do rozmiaru t w google są rozmiarówki fajnie opisane
Co do rozmiaru t w google są rozmiarówki fajnie opisane

- ToGra
- Świeżak
Wieść niesie że Alpiny są nagminnie podrabiane. Taki sam ochraniacz na kostki trafił zresztą do innych modeli tańszych firm
I rozmiarów lepiej nie mierzyć, tylko przejść się do sklepu i dobrać wygodny rozmiar. Chyba lepiej niż wydawać ponad 300zł na rękawice w ciemno?

I rozmiarów lepiej nie mierzyć, tylko przejść się do sklepu i dobrać wygodny rozmiar. Chyba lepiej niż wydawać ponad 300zł na rękawice w ciemno?
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Tak jak już powiedział Invi - musisz przymierzyć rękawice. Jedne Alpiny mam XL a drugie XXL i obie pary leżą tak samo dobrze.
Porównywałem GP PRO z Twojego linku do tych z google i zauważyłem minimalne różnice. Najlepszym wyznacznikiem powinna być cena. Za 300 zł nie kupisz nowych oryginalnych SP-1, które są z niższej półki aniżeli GP PRO. Po prostu nikt nie jest w stanie zaoferować ich poniżej ceny producenta.
P.S. Szukasz dobrych rękawic to poczytaj opinie użytkowników tego forum (temat przyklejony).
Porównywałem GP PRO z Twojego linku do tych z google i zauważyłem minimalne różnice. Najlepszym wyznacznikiem powinna być cena. Za 300 zł nie kupisz nowych oryginalnych SP-1, które są z niższej półki aniżeli GP PRO. Po prostu nikt nie jest w stanie zaoferować ich poniżej ceny producenta.
P.S. Szukasz dobrych rękawic to poczytaj opinie użytkowników tego forum (temat przyklejony).
-
bryk77 - Stały bywalec
Invinciblee napisał(a):Wieść niesie że Alpiny są nagminnie podrabiane. Taki sam ochraniacz na kostki trafił zresztą do innych modeli tańszych firm
I tu przypomnę Twoje "A nie mówiłem". Moje też się popruły po kilku założeniach...

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości