jakie buty do jazdy sportowoturystycznej
• Strona 1 z 1
jakie buty do jazdy sportowoturystycznej
witam jakie buty polecacie zastanawiam sie nad alpinestars smx 4, smx 5, smx plus lub sidi vertigo lub vertigo air jakie za i przeciw zaznaczam ze mam dosc waska stope ponizej 100 mm
- riders82
- Świeżak
RST ma dosc ciekawe buty ostatnio przymierzalem tracktech i byly super a cenowo troche taniej. Trzeba tylko brac 1 rozm. wyzsze.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Jak do sportowo turystycznej jazdy chcesz to biezr bez zastanowienia Alpinki SMX 5 poniewaz but bardzo wygodny fajnie wygladaja i cena tez przyzwoita. Ja mam SMX PLUS ale to typowo sprotowy but, duzo wstawek plastikowych przez co jak zejde z moto to zaraz zaczynaja piszczec
Ja bym wybral SMX 5 ! Pozdr.

-
Patrish - Świeżak
Ja też posiadam SMX Plusy i jestem z nich bardzo zadowolony. Po zejściu można w nich trochę pochodzić bez jakiegoś nadmiernego problemu. Fakt piszczą, ale udało mi się to wyeliminować przez podłożenie czarnej gąbki pod plastik nachodzący na stopę i jest naprawdę OK 

Honda Hornet 2002 --> Honda CBR f4i Sport
- Adikus
- Świeżak
Panie autor nie uważasz ,że 2-3 poprzednie tematy o tych samych butach to aż nadto na jedno forum?
Co do samych butów , mam alpiny smx-4 wypas .

Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe