Zobacz wÄ…tek - Alarm DataTool System 3
NAS Analytics TAG

Alarm DataTool System 3

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Alarm DataTool System 3

Postprzez przemkoss » 29/2/2008, 20:58

Witam mam problem z tym alarmem dostałem go razem z motorem ale nie wiem co się dzieje ponieważ raz ja go dezaktywuje to słychać 3 razy syrenke a niekiedy tylko raz. A jest ona naprawdę upierdliwa czy można ją jakoś odłączyć albo sprawić żeby było ją słychać tylko raz? Mam do niego tylko jeden pilot więc trochę się boję co będzie jak go zgubie albo bateria padnie. Ma ktoś może polską instrukcję do tego alarmu??
przemkoss
Świeżak

Postprzez KrzyHo24 » 26/3/2008, 23:53

Witam. Przy rozbrajaniu alarm powinien dać tylko 2 sygnały dziękowe i 2 razy mrugnąć kierunkami. Którym przyciskiem go rozbrajasz ?? Powinieneś rozbrajać prawym. Lewy jest do wyłączania czujnika drgań. Co do pilota jeśli padną baterie to poprostu je wymienisz ale jeśli padnie pilot to kaplica alarm do wyprucia, no chyba że masz zapamiętany własny PIN. Nie wiem jak w Polsce ale w anglii kupisz takiego pilota bez problemu w sklepie koszt 45 funtów i można go samemu zaprogramować. Z instrukcją po polsku chyba będzie problem, tutaj można ściągnąć po angielsku ale bardzo prosto objaśnioną.
http://www.datatool.co.uk/consumer/supp ... ion=search
KrzyHo24
Świeżak

Postprzez vito19 » 27/5/2011, 19:21

jak masz problem z Datatool to pisz do chłopaków z bikestar (otwórz link), są oni importerem tej marki
vito19
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê