jakie naklejki wybrac??? sitodruk czy ploter
• Strona 1 z 1
jakie naklejki wybrac??? sitodruk czy ploter
jakie naklejki zakupic ,sprzedawca z allegro fachowo je nazwal ,, naklejki sa robione metoda sitodruku, i nie jest to ploter"
moze ktos z Was wie o co chodzi.
ps. przymierzam sie do oklejenia mojej suzi i nie chce kupic czegos co sie odklei po jakims czasie o odpadnie..
moze ktos z Was wie o co chodzi.
ps. przymierzam sie do oklejenia mojej suzi i nie chce kupic czegos co sie odklei po jakims czasie o odpadnie..
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
marcinoo zapodaj linka do aukcji z naklejkami
sam szukam wiec bede wdzieczny
ploter to takie ze poszczegolne literki sa wycinane z arkuszy foii a sitodruk to ze na jednym kawałku folii masz wydrukowany konkretny napis z tłem innego koloru itp

ploter to takie ze poszczegolne literki sa wycinane z arkuszy foii a sitodruk to ze na jednym kawałku folii masz wydrukowany konkretny napis z tłem innego koloru itp
Ostatnio edytowano 11/4/2007, 17:34 przez Lumiere, łącznie edytowano 1 raz
Kawasaki Zx 10R 2004r
-
Lumiere - VIP Åšcigacz.pl
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
To czy odpadnie nie zależy od technologi druku, a od folii na której jest zrobione.
Na dobrym materiale, najtrwalsze są nadruki z sita (oczywiście jeśli farby też nie są pierwsze lepsze), niby przestarzała technologia, ale niezastąpiona w niektórych przypadkach, ojciec ma zakład
Na dobrym materiale, najtrwalsze są nadruki z sita (oczywiście jeśli farby też nie są pierwsze lepsze), niby przestarzała technologia, ale niezastąpiona w niektórych przypadkach, ojciec ma zakład

Yamah XJ 900 F
-
Jeżu - Świeżak
Od deszczu nic sienie zmyje, chyba że ktoś to zrobi markerem na papierze samoprzylepnym
100% trwałość kolorów z cyfrówki utwardzanych UV przewidująteoretycznie na 3 lata chyba o ile dobrze pamiętam, ale i po 5 trzeba mieć nie wiem jakie pojęcie żeby pozbnać że cośjest nie halo.
Z sita jeszcze nie widziałem żeby cokolwiek się działo z kolorami. Jedno co to może się po kilku latach materiał trochę obkurczyć.

100% trwałość kolorów z cyfrówki utwardzanych UV przewidująteoretycznie na 3 lata chyba o ile dobrze pamiętam, ale i po 5 trzeba mieć nie wiem jakie pojęcie żeby pozbnać że cośjest nie halo.
Z sita jeszcze nie widziałem żeby cokolwiek się działo z kolorami. Jedno co to może się po kilku latach materiał trochę obkurczyć.
Yamah XJ 900 F
-
Jeżu - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości