Problem ze sprzedawcÄ…
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
mysle, że nie masz racji, chcesz odemnie ten kask za 2/3 ceny dlatego myslisz, że nikt go nie weźmie 50 zł taniej, niczym nie rózni się od sklepowego, mam paragon i gwarancję więc szukasz poiprostu jelenia, kask idzie na sprzedaż ale nie za grosze
- Daro19877
- Świeżak
Nie wiem ja bym nie wzial 100 taniej moze bym sie zastanawial ale wbrew pozorm to juz go troche rozepchales. Ile km zrobiles?
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Pan_wiewiorka- gratuluje, w koncu cos madrego napisales, oby tak dalej.
Kupno uzywanego kasku to loteria, uwazasz, że 50 zł jest warte ryzyka utraty zdrowia? Nawet jak przejechałeś w nim 15 min to skąd mamy wiedzieć co się z nim działo?
Rozumiem Cię daro, że chcesz sprzedać jak najdrożej, ale nikt Ci nie kupi za cenę sklepową...
Kupno uzywanego kasku to loteria, uwazasz, że 50 zł jest warte ryzyka utraty zdrowia? Nawet jak przejechałeś w nim 15 min to skąd mamy wiedzieć co się z nim działo?
Rozumiem Cię daro, że chcesz sprzedać jak najdrożej, ale nikt Ci nie kupi za cenę sklepową...
- pogromnca
- Świeżak
Pamiętam jak kupowałem kask wg. rozmiaru i sposoby pomiaru z instrukcji, kupiłem o rozmiar mniejszy, bo nie latał i był lepiej dopasowany a po 2-ch latach okazał się i tak za duży - dopiero z kominiarką jest OK.
A początkowo pierwsze jazdy w nowym kasku to była lekka masakra.
A jeszcze mniejszy rozmiar był za ciasny, a teraz jest OK.
Pojeździj i zobacz.
Kask po założeniu nie może cisnąć na czaszkę (to się nie dopasuje), policzki i uszy może uciskać (to powinno się dopasować).
A początkowo pierwsze jazdy w nowym kasku to była lekka masakra.
A jeszcze mniejszy rozmiar był za ciasny, a teraz jest OK.
Pojeździj i zobacz.
Kask po założeniu nie może cisnąć na czaszkę (to się nie dopasuje), policzki i uszy może uciskać (to powinno się dopasować).
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):Pojeździj i zobacz.
No i nie może cisnąć w czółko tam raczej też się nie dopasuje. A co do sprzedaży używanego kasku patrząc że używane Shoei stoją o 1/2 taniej to te 50 zł może nie starczyć żeby opchnąć.
Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
co do mierzenia kasku
agv kumpla S na glowe nie wszedl, jezdze w airohu S i jest idealny yohe S po rozbiciu zrobil sie przy duzy. wiec nie ma co sie spuszczać. jak on ci wchodzi na głowę ciężko ? rozbije sie tylko nie po 2 przejażdżkach a po 22
agv kumpla S na glowe nie wszedl, jezdze w airohu S i jest idealny yohe S po rozbiciu zrobil sie przy duzy. wiec nie ma co sie spuszczać. jak on ci wchodzi na głowę ciężko ? rozbije sie tylko nie po 2 przejażdżkach a po 22
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Tak, tylko czy takie 22 przejazdzki nie beda uciazliwe i co na to powie material pochlaniajacy energie?
Daro- czy Ty wziałbyś kask, ktory kosztuje 600 zł za 50 zł taniej i nie miał pewności co do niego? Zainwestowałbyś tyle kasy w coś, co może być już uszkodzone i czego gwarancja nie obejmie? Postaw się w miejscu kupującego i nie pisz głupot, bo cały świat jest zły i chce Cie wyruchać tylko Ty jeden jesteś biedny...
Daro- czy Ty wziałbyś kask, ktory kosztuje 600 zł za 50 zł taniej i nie miał pewności co do niego? Zainwestowałbyś tyle kasy w coś, co może być już uszkodzone i czego gwarancja nie obejmie? Postaw się w miejscu kupującego i nie pisz głupot, bo cały świat jest zły i chce Cie wyruchać tylko Ty jeden jesteś biedny...
- pogromnca
- Świeżak
materiał pochłaniający energie czyli twardy styropian
co powie nic nie powie bo mówić nie umie
lataj w makiwarze pamiętaj kask się rozbije

TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
no nie wiem ,narazie poszukam osobiście jelenia który mi np. za 550 zł go weźmie, troche to okrutne ale jak będzie miał 1% waszej wiedzy to go obchne:-/, przejechałem w nim okolo 30 km, to nie duzo mi się wydaje
- Daro19877
- Świeżak
nie musi byc wcale jeleniem.sa tacy,ktorzy szukaja takich okazji.zawsze to 50 czy 100 zaoszczedzone.
moim zdaniem powinienes wystawic to jako nowke,nietrafiony prezent za 100 taniej.
wtedy jest szansa,ze szybko pojdzie.
i pamietaj-pierwszy klient to najlepszy klient.jak zaczniesz zydzic to na koniec stracisz dwa razy wiecej.
moim zdaniem powinienes wystawic to jako nowke,nietrafiony prezent za 100 taniej.
wtedy jest szansa,ze szybko pojdzie.
i pamietaj-pierwszy klient to najlepszy klient.jak zaczniesz zydzic to na koniec stracisz dwa razy wiecej.
- fz6
- Świeżak
za 100 zl taniej to ona ma praktycznie klienta, a jak wszystko poodlepianie, bylo jezdzone to nie nowka tylko uzywka i wtedy przedmiot nie jest zgodny z opisem
Daro ja bym na Twoim miejscu dogadal sie tu na forum, puscil pare zl mniej bo nie sprzedaZ go za tyle ile kupiles, i oszczedzisz sobie problemow z allegro, wystawienie przedmiotu tez kosztuje, wystawisz raz drugi i wyjdzie na to ze lepiej wyszedlbys sprzedajac tutaj na forum
Daro ja bym na Twoim miejscu dogadal sie tu na forum, puscil pare zl mniej bo nie sprzedaZ go za tyle ile kupiles, i oszczedzisz sobie problemow z allegro, wystawienie przedmiotu tez kosztuje, wystawisz raz drugi i wyjdzie na to ze lepiej wyszedlbys sprzedajac tutaj na forum
- xede
- Świeżak
Moj powypadkowy kask
ktorym wybilem szybe w samochodze nie ma nawet sladu. Poza porysowana szybka kiedy zachcialo mi sie go czyscic papierem toaletowym.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
każdy ma dobre radzy ale jeżeli popełniłem błąd, wydałem ponad 6 stów, to raczej nie sprzedam go za 400 zł, prędzej będe młotkiem rozbijał, jeżeli nie pójdzie za 550 zł, poszukam innej opcji, pogromca ty dalej próbujesz przekonać mnie do swojej teorii i ceny, i tak na to nie pójde odpuść sobie
- Daro19877
- Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości