Lidl - bielizna motocyklowa
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
RUTRA.RD napisał(a):piwo o ktorym wspominasz naprawde bardzo dobre i tanie !
polecam Heinekena z Biedronki, 0.66l za 3.98zl

R6
-
CubaLibree - Świeżak
Dokładnie rok temu moja żona nabyła pas nerkowy w Lidlu i na moje oko nic mu nie brakuje. Rękawic nie miałem okazji pomacać ale już z samych fotek jakoś do mnie nie przemawiają.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
LIDL BIEDRONA
dobre sklepy nie każdego stać żeby zakupy robić w droższych marketach
a za chwilę coraz więcej z nas się tam spotka bo nasz zarząd funduje nam rzeźnie konkret
a z akcesoriami na moto poza jakimis drobiazgami jak pas nerkowy to naprawdę lepiej w typowo branżowych szukać .
dobre sklepy nie każdego stać żeby zakupy robić w droższych marketach
a za chwilę coraz więcej z nas się tam spotka bo nasz zarząd funduje nam rzeźnie konkret
a z akcesoriami na moto poza jakimis drobiazgami jak pas nerkowy to naprawdę lepiej w typowo branżowych szukać .
- czarlee
- Świeżak
od następnego poniedziałku jest AUTO BŁYSK w lidlu i będą preparaty czyszczące do aut ( w tym do łańcuchów motocyklowych ) oraz np smar do łańcucha motocyklowego
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
ja mialem do lancucha z lidla i coz moge powiedziec jest bardzo wodnisty potem zasycha nie zauwazylem zeby jakos specjalnie brudzil felgi i nawet po dluzszym przebiegu okolo 800km lancuch nie strzelal chociaz nie smarowałem. ale to male opakowania i dosc szybko ubywa go,
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Byłem bardzo ciekawy jakości - i łatwo to było sprawdzić - odwiedziłem Lidla.
Rękawice to totalna lipa, pasa nerkowego nie używam więc nie patrzyłem nawet a pokrowiec na moto mam.
Bielizna raczej tylko ocieplająca - choć wyglądem "imituje" droższą "termiczną".
"Plecak na bak"-wykonanie wyglądało nie najgorzej ale nie używałem nigdy podobnego na magnesy więc chwalił nie będę.
Jechałem głownie po jeden produkt - już przeglądając reklamę Lidla chciałem zobaczyć skarpetki i faktycznie to był chyba najlepszy produkt w tym zestawie (za rewelacyjną cenę).
Niestety objechałem wszystkie 5 Lidlów w mojej wiosce i znalazłem tylko jedną parę w "podobnym rozmiarze" i takowe zakupiłem.
Także dołączyłem do motocyklistów kupujących swój sprzęt do moto w Lidlu...
Pozdro600
Rękawice to totalna lipa, pasa nerkowego nie używam więc nie patrzyłem nawet a pokrowiec na moto mam.
Bielizna raczej tylko ocieplająca - choć wyglądem "imituje" droższą "termiczną".
"Plecak na bak"-wykonanie wyglądało nie najgorzej ale nie używałem nigdy podobnego na magnesy więc chwalił nie będę.
Jechałem głownie po jeden produkt - już przeglądając reklamę Lidla chciałem zobaczyć skarpetki i faktycznie to był chyba najlepszy produkt w tym zestawie (za rewelacyjną cenę).
Niestety objechałem wszystkie 5 Lidlów w mojej wiosce i znalazłem tylko jedną parę w "podobnym rozmiarze" i takowe zakupiłem.
Także dołączyłem do motocyklistów kupujących swój sprzęt do moto w Lidlu...
Pozdro600
BMW r1100rs, zx10r
- BMW_Zbyszek
- Świeżak
No i co że w LIDLU ja się juz dawno przeprosiłem nawet z BIEDRONĄ
której nienawidziłem jak psa sąsiada ze względu na kolejki
jak skarpety sa ok to Zapie...my po skarpety natomist reszta jak się spodziewałem niestety nie będzie zbyt praktyczna .............(pisałem wcześniej )

której nienawidziłem jak psa sąsiada ze względu na kolejki
jak skarpety sa ok to Zapie...my po skarpety natomist reszta jak się spodziewałem niestety nie będzie zbyt praktyczna .............(pisałem wcześniej )
- czarlee
- Świeżak
ciekaw jestem kiedy zaczną z promocją "nowe zestawy napędowe prosto z Lidla!" ... i szukasz w tych koszach łańcucha luzem co ma tyle pinów co potrzeba 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Kupilem pokrowiec, 3ech znajomych takze.
Do garazu w kortym jest 4 samochody i sie kurzy, to jest w sam raz. Kilka razy zaciagnalem go o rozne ostre miejsca i o dziwo go nie rozdarlem
Do garazu w kortym jest 4 samochody i sie kurzy, to jest w sam raz. Kilka razy zaciagnalem go o rozne ostre miejsca i o dziwo go nie rozdarlem

Ostatnio edytowano 23/3/2011, 18:44 przez sbchp250, łącznie edytowano 1 raz
- sbchp250
- Świeżak
Przemo_rene napisał(a):ciekaw jestem kiedy zaczną z promocją "nowe zestawy napędowe prosto z Lidla!" ... i szukasz w tych koszach łańcucha luzem co ma tyle pinów co potrzeba
To bedzie stał Pan Mietek przy koszyku ze szlifierką. I tylko pytanie "Ile uciąć?"

Powiem wam, żę nieraz da się spotkać różne specyfiki z Lidl-a w... sklepach motocyklowych
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Np. sciereczki do kasków i wizjerów, najtańsze pasy nerkowe itp.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe