Fly Racing
• Strona 1 z 1
Fly Racing
Co myślice o strojach na motor firmy fly racing ? jakiej są jakości ? czemu buty są takie tanie ?
nie ten dział, przenoszę
madcap
nie ten dział, przenoszę
madcap
- kapsel410
- Świeżak
fly to jedna z najtanszych firm na rynku, robią nie najgorsze rzeczy jednak co do butów to są średniej jakości, dla amatorów jak najbardziej się nadają, jednak dla pro i ludzi którzy bardziej ogarniają motor, skoki itp radził bym cos lepszego kupic
szmaty jak szmaty ale ochraniacze, buty, kask itp itd lepiej lepsze kupic jeżeli ktos będzie po torze latał, w las, pole i tam ścieżki mogą byc i zdają egzamin
co do szmat nie ma różnicy, kwestia gustu
szmaty jak szmaty ale ochraniacze, buty, kask itp itd lepiej lepsze kupic jeżeli ktos będzie po torze latał, w las, pole i tam ścieżki mogą byc i zdają egzamin
co do szmat nie ma różnicy, kwestia gustu
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
i ja sie dorzucÄ™ wypowiedziÄ…
jak bostorn napisał są to chyba najtansze ciuchy ale jaka cena taka jakość nie są jakos super. mam zbroje i powiem że to nie zbroja
równie dobrze i bezpiecznie z kawałkiem tektury czuł
no ale zawsze lepsze to niz nic
ja tam zamiast nówek fly wolał kupic uzywki foxa czy astarsa. sam miałem strój astarsa i porównywałem materiałowo z shiftem i fly to jakosc jest wyraźna. chociaż jak ktos jakos nie lata super czesto wyczynowo to i taki strój bd ok 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości