Kask HJC. Po czym poznać orginał ? Czy istnieja podrobki
• Strona 1 z 1
Kask HJC. Po czym poznać orginał ? Czy istnieja podrobki
Witam.
Tak jak w temacie. Czy istniaja jakies podrobki kaskow HJC ?
Po czym poznac oryginalny kask?
Pozdrawiam.
Tak jak w temacie. Czy istniaja jakies podrobki kaskow HJC ?
Po czym poznac oryginalny kask?
Pozdrawiam.
- Gajd
- Świeżak
weź kask z dobrego zaufanego sklepu, wtedy bedziesz mieć pewność
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
ja mam ten problem ze moj HJC FG-15 jest z tego niemieckiego fc-moto.de i niewiadomo czemu zaczela schodzic z niego matowa folia.... chyba musze zareklamowac ;]
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
RUTRA.RD napisał(a):ale ja wiem czy ktos by hjc podrabial hmm nie wiem szczerze to powątpiewam w to
Wszystko podrabiają co przynosi zyski i pewności nigdy nie będziemy mieli.
Chyba, że HJC ma jakiś system znakowania towarów, który umożliwi sprawdzenie oryginalności bezpośrednio u producenta. Po takim sprawdzeniu możemy mieć dopiero pewność, że towar jest oryginalny.
-
mognilwo - Świeżak
podróbki na pewno nie mogą byc takie same ;d to samo jak z butami. masz nike i fajka , i nie da sie ich podrobic bo nie przejdzie firma podrabiajaca formalnosci. a wystarczy że bedzie pisało nlke i fajka w druga strone i juz towar 100% legal., to samo z kaskami. jak masz wszędzie podpisy hjc i logo identyczne jak fabryczne plus masz jakies hologramy czy naklejki bo kask musi takie posiadac i to jest chociazby swiadectwo homologacji to kask jest oryginalny.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Gadasz glupoty.... Bez problemowo można zamawiać np buty z chin nike itp.. i nie różnią się niczym od orgi.. i byś się zdziwil ile sklepów zamawia takie fake z chin i stoją normalnie w sklepach
F-czy %-) -sprzedane ;]
- -sailor-
- Świeżak
Do Henio12323
Podróbki nie mogą być takie same? A chociażby rękawice alpinestarsa w zadziwiająco niskiej cenie na allegro, które można kupić w sklepie internetowym prowadzącym legalną działalność. Jak taki sklep może sprzedawać takie rękawice? Albo robi to nielegalnie albo firma podrabiająca ten produkt przechodzi formalności. Myślę, że na wszystko znajdzie się jakiś sposób. Polska to kraj kombinatorów, każdy tylko myśli jaki zrobić przekręt, aby się wzbogacić.
Podróbki nie mogą być takie same? A chociażby rękawice alpinestarsa w zadziwiająco niskiej cenie na allegro, które można kupić w sklepie internetowym prowadzącym legalną działalność. Jak taki sklep może sprzedawać takie rękawice? Albo robi to nielegalnie albo firma podrabiająca ten produkt przechodzi formalności. Myślę, że na wszystko znajdzie się jakiś sposób. Polska to kraj kombinatorów, każdy tylko myśli jaki zrobić przekręt, aby się wzbogacić.

-
mognilwo - Świeżak
Ja kupiłem cs-r1 od gościa z allegro nówkę, ale potem zauważyłem, że rożni się od niektórych bo na moim z tyłu jest napis DOT, a na większości tego nie ma, ściągnięty ze stanów czy jak?
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości