Czy w polskich sklepach motocyklowych sa wyprzedaże zimowe?
• Strona 1 z 1
Czy w polskich sklepach motocyklowych sa wyprzedaże zimowe?
Kiedy i czy w ogóle sa w polskich sklepach motocyklowych zaczynają się wyprzedaże?
Chodzi mi o ubranie (kurtka,spodnie,buty,rękawice,kask).
Chodzi mi o ubranie (kurtka,spodnie,buty,rękawice,kask).
- xqtr88
- Świeżak
-
Veenom - Świeżak
Juz sie zaczeły.Ja w tamtym roku w tym czasie kupiłem ciuchy 40% taniej,jakby nie było.kilkaset zeta w kieszeni.Najlepiej kupowac normalnie w sklepach,zazwycaj daje sie jeszcze jakis grosz utargowąc albo jakiegos gratisa dostać,ja np do kurtki dostałem kominiare i smar do łancucha 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
No w sklepie da się potargować jeszcze z cen promocyjnych. Niedawno kupowaliśmy ciuchy dla Ani (w IM) i kurtkę która w katalogu przeceniona jest z 700 na 560 wyrwaliśmy za 460 plus jeszcze rabat na rękawice i buty. Na prawdę się opłaca.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Inter-motors, Larsson, moto-akcesoria mają wyprzedaże zimowe, w innych firmach też się zdarza.
W necie jest sporo sklepów internetowych, ale moim zdaniem każdą rzecz należy przymierzyć przed zakupem aby optymalnie dopasować.
W necie jest sporo sklepów internetowych, ale moim zdaniem każdą rzecz należy przymierzyć przed zakupem aby optymalnie dopasować.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Apropo intermotors i promocji przez nich organizowanych.
w jednym z czasopism motocyklowych chyba w listopadzie znalazlem dodatek z w/w firmy pt ALE URWAL
po kontakcie telefonicznim i mailowym z procownikami tejze wybralem kilka rzeczy m.in spodnie w fajnej cenie.
po okolo 2 tygodniach gdy przybylem odebraz rzeczy okazalo sie ze spodnie sa ale 3 razy drozsze niz w katalogu.
(Nadmienie ze Pani zapewniala mnie przed finalizacja tel ze sprawdzala w centrali i ze towar przyjdzie napewno w "gazetkowych "cenach )
Konkluzja.
1 przyczyna takiej sytuacj byl BLAD KOGOS KTO SKLADAL GAZETKE PONIEWARZ POMYLIL CENY!!!!!!!!!! az mi sie wierzyc nie chce ze taka promocje przygotowywyje jedna osoba nikt nie sprawdza koryguje , tylko enter i w swiat
2 proby zalatwienia czegokolwiek w salonie moge porownac jedynie do walenia glowa w sciane <wszyscy decyzyjnii na urlopach nartach sankach i Bog jedyny wie gdzie jeszcze
odpuscilem i kolejne oferty tej firmy odrazu laduja w koszu
w jednym z czasopism motocyklowych chyba w listopadzie znalazlem dodatek z w/w firmy pt ALE URWAL
po kontakcie telefonicznim i mailowym z procownikami tejze wybralem kilka rzeczy m.in spodnie w fajnej cenie.
po okolo 2 tygodniach gdy przybylem odebraz rzeczy okazalo sie ze spodnie sa ale 3 razy drozsze niz w katalogu.
(Nadmienie ze Pani zapewniala mnie przed finalizacja tel ze sprawdzala w centrali i ze towar przyjdzie napewno w "gazetkowych "cenach )
Konkluzja.
1 przyczyna takiej sytuacj byl BLAD KOGOS KTO SKLADAL GAZETKE PONIEWARZ POMYLIL CENY!!!!!!!!!! az mi sie wierzyc nie chce ze taka promocje przygotowywyje jedna osoba nikt nie sprawdza koryguje , tylko enter i w swiat
2 proby zalatwienia czegokolwiek w salonie moge porownac jedynie do walenia glowa w sciane <wszyscy decyzyjnii na urlopach nartach sankach i Bog jedyny wie gdzie jeszcze
odpuscilem i kolejne oferty tej firmy odrazu laduja w koszu
- danielm11
- Świeżak
Dzwoniłem dziś do intermotors i chciałem zapytać czy buty, które mnie interesuja są jeszcze dostępne. Kur.a nikt nie odbierał, chyba zrobili sobie długi weekend. Wie ktoś czy jest możliwa u nich sprzedaż wysyłkowa?
-
mognilwo - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Co do rozmiarów w IM to z ulotki wynika, że jest/był dostępny nr butów, które mnie interesują. Ale wydaje mi się, że może być już po ptokach. Zadzwonię w poniedziałek. Szkoda, że wcześniej nie miałem siana.
Na ebayu nie znalazłem nic w dobrej cenie a w licytację nie chce mi się bawić.
Na ebayu nie znalazłem nic w dobrej cenie a w licytację nie chce mi się bawić.
-
mognilwo - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Na pumę musiałbym dostukać parę zł. W IM są/były buty adrenaline sbr 230 za 244 zł (bardzo ciekawa oferta). Dzięki.
-
mognilwo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości