Zobacz wÄ…tek - Shark RSR2 czy Shoei XR-1100
NAS Analytics TAG

Shark RSR2 czy Shoei XR-1100

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Shark RSR2 czy Shoei XR-1100

Postprzez krzysztofio » 25/9/2010, 20:20

Witam wszystkich Forumowiczów ;)
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklem i powoli kompletuję sprzęt. Nie chcę oszczędzać na bezpieczeństwie (w końcu głowę ma się tylko jedną :D). Który z tych kasków lepszy? A może coś innego z podobnego segmentu (Schuberth C2?)?
Pozdrawiam
krzysztofio
Świeżak

Postprzez mrpawlo » 27/9/2010, 12:11

witam. Mam podobny dylemat dlatego podłączam się do tematu. Na jakim motorku śmigasz albo na jakim zamierzasz śmigać? Czy oprócz kasku już coś kupiłeś? Stawiasz na skóre czy tekstylia?
mrpawlo
Świeżak

Postprzez krzysztofio » 27/9/2010, 20:03

No ja dopiero kompletuję sprzęt ;) Co do ubrania to zdecydowanie tekstylia (jazda głównie po mieście) - z tego co czytam to kurtka Modeka Roma jest super rozwiązaniem, bo można z niej wszystko wypiąć, dzięki czemu nawet w te cieplejsze dni idzie wytrzymać :D Firma zresztą ma dobry stosunek jakości do ceny - warta uwagi. Natomiast jeśli chodzi o motor to rozważam Yamaha: mt-03, xj6 lub Honda CBF500/600. Może uda mi się załapać na jazdy testowe yamaszek to będę wiedział coś więcej, jako że na chwilę obecną bazuję na opiniach innych. W każdym razie jestem cały czas otwarty i na inne propozycje ;) A u Ciebie jak?
Pozdro!
krzysztofio
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê