Shark RSR2 czy Shoei XR-1100
• Strona 1 z 1
Shark RSR2 czy Shoei XR-1100
Witam wszystkich Forumowiczów
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklem i powoli kompletuję sprzęt. Nie chcę oszczędzać na bezpieczeństwie (w końcu głowę ma się tylko jedną
). Który z tych kasków lepszy? A może coś innego z podobnego segmentu (Schuberth C2?)?
Pozdrawiam

Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklem i powoli kompletuję sprzęt. Nie chcę oszczędzać na bezpieczeństwie (w końcu głowę ma się tylko jedną

Pozdrawiam
- krzysztofio
- Świeżak
No ja dopiero kompletuję sprzęt
Co do ubrania to zdecydowanie tekstylia (jazda głównie po mieście) - z tego co czytam to kurtka Modeka Roma jest super rozwiązaniem, bo można z niej wszystko wypiąć, dzięki czemu nawet w te cieplejsze dni idzie wytrzymać
Firma zresztą ma dobry stosunek jakości do ceny - warta uwagi. Natomiast jeśli chodzi o motor to rozważam Yamaha: mt-03, xj6 lub Honda CBF500/600. Może uda mi się załapać na jazdy testowe yamaszek to będę wiedział coś więcej, jako że na chwilę obecną bazuję na opiniach innych. W każdym razie jestem cały czas otwarty i na inne propozycje
A u Ciebie jak?
Pozdro!

Pozdro!
- krzysztofio
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości