pielegnacja kombi po deszczu
• Strona 1 z 1
pielegnacja kombi po deszczu
Jak pielegnowac skorzane kombi po jezdziw w intensywnym deszczu??
Jakich srodków najlepiej uzywac?
Jakich srodków najlepiej uzywac?
- fandzoilisz
- Bywalec
Po deszczu musi dobrze wyschnąć ale nie powinno sie suszyć za szybko żeby skóra nie pękła. Poźniej wsmarować specjalne kremy impregnujące. Ja swoją kurtkę potraktowałem środkiem do pielęgnacji skórzanych tapicerek w samochodzie. Nadaje ładny połysk i jednoscześnie nawilża skórę i jednoczeście chroni przed działaniem wody i promieni słonecznych. Akurat taki środek miałem pod ręką ale możesz sięgnąc po dedykowany preparat do odzierzy skórzanej, chociaż skład i działanie pewnie mają podobne.
-
Kurt - Świeżak
a ja po jezdzie w deszczu jesli sa jeszcze jakies pozostalosci owadow jade najpierw
-moto skóra w spreju a potem moto skóra impregnator
calosc duzo mnie nie kosztowala, ogolnie b.latwo sie tego uzywa, skora musi powisiec z 24h badz wiecej w zaleznosci od ilosci nalozonego impregnatora, bo takto jest jeszcze tlusta bo calosc sie nie wsiaknela
-moto skóra w spreju a potem moto skóra impregnator
calosc duzo mnie nie kosztowala, ogolnie b.latwo sie tego uzywa, skora musi powisiec z 24h badz wiecej w zaleznosci od ilosci nalozonego impregnatora, bo takto jest jeszcze tlusta bo calosc sie nie wsiaknela
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości