sklepy z odzieżą motocyklową W-wa i okolice
• Strona 1 z 1
sklepy z odzieżą motocyklową W-wa i okolice
Witam. Podawane już były adresy sklepów w Wawie w innych tamatach, ale musiałbym całe forum przekopać aby je znaleść.
Czy moglibyście mi dać jakieś namiary? Najlepiej coś blisko Piaseczna. Generalnie kupuję kask i zabezpieczenie do moto, ale chiałem się jeszcze rozejrzeć za rękawicami (obecne farbują).
Czy moglibyście mi dać jakieś namiary? Najlepiej coś blisko Piaseczna. Generalnie kupuję kask i zabezpieczenie do moto, ale chiałem się jeszcze rozejrzeć za rękawicami (obecne farbują).
-
bryk77 - Stały bywalec
1. Uhma Bike. Vis a vis Auchan Piaseczno na Puławskiej
2. Polandpositions ich pierwsza siedziba (obok salonu Mercedesa) na Puławskiej
Zostało tam niewiele rzeczy ale można się ostro potargować. Ja kupiłem tam Suomy extreme za 1050 pln. (cena kat ponad 3000pln.) Musisz tylko trafić tam na właściciela. Suomy Vandala w mono kolorze gość mi wycenił chyba na 700pln.
2. Polandpositions ich pierwsza siedziba (obok salonu Mercedesa) na Puławskiej
Zostało tam niewiele rzeczy ale można się ostro potargować. Ja kupiłem tam Suomy extreme za 1050 pln. (cena kat ponad 3000pln.) Musisz tylko trafić tam na właściciela. Suomy Vandala w mono kolorze gość mi wycenił chyba na 700pln.
- Gregorgsxr
- Świeżak
Ad. 1. Uhma jest już w W-wie na modlińskiej - w dawnym miejscu stoi pusty salon.
Ad. 2. Teraz nazywa się to Suzuki Piaseczno.
Jest jeszcze Motor shop (czy jakoś tak) na Chyliczkowskiej.
http://motor-shop.pl/index.php?option=c ... e&Itemid=1
http://www.motorakowski.pl/
Niestety niektóre rękawiczki potrafią farbować.
Sposobem jest moczenie w wodzie z octem i wysuszenie ...
Ad. 2. Teraz nazywa się to Suzuki Piaseczno.
Jest jeszcze Motor shop (czy jakoś tak) na Chyliczkowskiej.
http://motor-shop.pl/index.php?option=c ... e&Itemid=1
http://www.motorakowski.pl/
Niestety niektóre rękawiczki potrafią farbować.
Sposobem jest moczenie w wodzie z octem i wysuszenie ...
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Znalazłem w sieci salon firmowy ****** w Raszynie i Markach. Jakieś pozytywne opinie o tym sklepie?
http://www.moto-akcesoria.pl/sklep_warszawa.php (otwórz link)
http://www.moto-akcesoria.pl/sklep_warszawa.php (otwórz link)
-
bryk77 - Stały bywalec
Byłem w Moto-akcesoriach i plus jest taki, że mają dużo lumpów, ale raczej tych z niższej półki (może poza Rukką).
Ja Ci polecam Liberty Motors na Łopuszańskiej. Mają Ixona, Alpinestars, Adrenaline i jeszcze coś. Kasków nie pamiętam szczerze mówiąc, ale wybór jest duży, na pewno HJC i chyba AGV. Ogólnie waliłbym tam jak w dym, obsługa miła, można się targować, no i produktów sporo.
Poza tym jeszcze jest Moto Szklarnia też w Markach. Tam kupiłem spodnie FreeStara, ale raczej wybór mieli średni.
Jak Ci się chce i wiesz konkretnie co chcesz to zawsze można się przejechać do Łomianek, do centralnego magazynu InterCars/InterMotors. Jak oni czegoś nie mają, to znaczy, że to nie istnieje
. Kupowałem tam buty, kurtkę i łapki.
Ja Ci polecam Liberty Motors na Łopuszańskiej. Mają Ixona, Alpinestars, Adrenaline i jeszcze coś. Kasków nie pamiętam szczerze mówiąc, ale wybór jest duży, na pewno HJC i chyba AGV. Ogólnie waliłbym tam jak w dym, obsługa miła, można się targować, no i produktów sporo.
Poza tym jeszcze jest Moto Szklarnia też w Markach. Tam kupiłem spodnie FreeStara, ale raczej wybór mieli średni.
Jak Ci się chce i wiesz konkretnie co chcesz to zawsze można się przejechać do Łomianek, do centralnego magazynu InterCars/InterMotors. Jak oni czegoś nie mają, to znaczy, że to nie istnieje

A philosopher once asked, "Are we human because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are human?" Pointless, really... ”Do the stars gaze back?" Now *that's* a question.
-
barjed - Świeżak
- Gregorgsxr
- Świeżak
Spory wybór jest w inter-motors na łopuszańskiej - sporo towaru dostępne od ręki, nawet te tańsze.
Na Jagielońskiej byłą tylko wyższa półka cenowa.
W Moto-akcesoriach wybór jest niestety raczej mizerny, wszystko co tam kupowałem musiałem zamawiać i czekać.
Na Jagielońskiej byłą tylko wyższa półka cenowa.
W Moto-akcesoriach wybór jest niestety raczej mizerny, wszystko co tam kupowałem musiałem zamawiać i czekać.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Dzięki wszystkim za info. Napewno pojadę na Łopuszańską do Liberty Motors. O taki sklep mi chodziło. Mniej więcej wiem czego chcę - pytałem o to na forum kilka tygodni temu. Nie mniej jednak sprzedawca na miejscu też może poradzić. Może zdąrzę jeszcze w piątek.
A tak z ciekawości, ile można by było utargować z 1500 zł?
A tak z ciekawości, ile można by było utargować z 1500 zł?
-
bryk77 - Stały bywalec
Miczab napisał(a):A po 4sr zapraszamy do siedziby sklep.scigacz.pl.
Fajny design kurtek, ale niestety w ciemno nie kupuję. Najbliższy firmowy sklep (jedyny) jest dopiero pod Wrocławiem. Trochę za daleko dla mnie.. Przynajmniej po cenach producenta sprzedajecie.
-
bryk77 - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
bryk77 napisał(a):Miczab napisał(a):A po 4sr zapraszamy do siedziby sklep.scigacz.pl.
Fajny design kurtek, ale niestety w ciemno nie kupuję. Najbliższy firmowy sklep (jedyny) jest dopiero pod Wrocławiem. Trochę za daleko dla mnie.. Przynajmniej po cenach producenta sprzedajecie.
Właśnie dlatego żebyś nie kupował w ciemno mamy na miejscu ciuchy w różnych rozmiarach i modelach.

Siedziba Sklep.scigacz.pl jest otwarta dla wszystkich od poniedziałku do piątku 9:00-17:00. Warszawa, ul.Konduktorska 4/34.
pzdr
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe