Szukam porad na temat odziezy i kasku jak i co kupic?
• Strona 1 z 1
Szukam porad na temat odziezy i kasku jak i co kupic?
Witam zakupilem motocykl Bandit gsf 650 poki nie znam sie za bardz w tych sprawach a chodzi mi zakup odziezy tzn kask buty kurtke rekawice spodnie prosilbym o prade? z gory dzieki!
Smerol

- Smerol
- Świeżak
- mianps
- Świeżak
Będzie ciężko, ale jak poczytasz pozostałe tematy to coś znajdziesz.
Podstawowy model kasku za 300PLN, kurtka za 400PLN, spodnie za 400PLN, buty za 350PLN, Rękawiczki za 150PLN, Pas nerkowy za 50PLN, lub żółw za 200PLN.
Podstawowy model kasku za 300PLN, kurtka za 400PLN, spodnie za 400PLN, buty za 350PLN, Rękawiczki za 150PLN, Pas nerkowy za 50PLN, lub żółw za 200PLN.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Ja zapytam gdzie najlepiej kupic.
Mam jakies 150km do Berlina, 140 km do Poznania, 100 km do Szczecina...
W mojej miescienie mam bardzo ograniczony wybor, w Poznaniu slyszalem ze ceny sa dosc wysokie, za to warto sie przejechac do Berlina. Co byscie proponowali?
Mam jakies 150km do Berlina, 140 km do Poznania, 100 km do Szczecina...
W mojej miescienie mam bardzo ograniczony wybor, w Poznaniu slyszalem ze ceny sa dosc wysokie, za to warto sie przejechac do Berlina. Co byscie proponowali?
-
Pa7aK - Świeżak
Berlin. Wszystko mają taniej przy kursie 1 EUR = 4 PLN. Jak jeszcze wskoczysz i trafisz na przecenę - to miód. Pod warunkiem że chcesz .... no właśnie co? Dainese? Alpinestars? Berik? Arlen Ness?
Bo to bardzo ważne jest.
Poznań jest drogi - ciekawe kto tak mówi, mogę Cię zabrać do przynajmniej 3 sklepów gdzie kupisz co chcesz poniżej cennikowej.
Bo to bardzo ważne jest.
Poznań jest drogi - ciekawe kto tak mówi, mogę Cię zabrać do przynajmniej 3 sklepów gdzie kupisz co chcesz poniżej cennikowej.
Użądlony
- emwu
- Świeżak
Firma ma znaczenie. Im droższa, tym taniej możesz wyrwać.
Stosunek ceny do jakości czego i na jakich kryteriach chcesz oceniać?
Nie ma opcji tanie i dobre, gdyby tak było każdy na MOTOGP ubierałby się w Tschul, Ozone etc. a tak nie jest.
Stosunek ceny do jakości czego i na jakich kryteriach chcesz oceniać?
Nie ma opcji tanie i dobre, gdyby tak było każdy na MOTOGP ubierałby się w Tschul, Ozone etc. a tak nie jest.
Użądlony
- emwu
- Świeżak
Dla obytych na pewno ma znaczenie. Dla mnie poki co nie, bo nie musze miec z najwyzszej polki. Kupuje swoj pierwszy kask, buty, kurtke, spodnie na moto, wiec chcialbym zeby posluzyly mi pare sezonow i cenowo byly w miare przystepne.
-
Pa7aK - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości